Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Test Trick.

<< < (6/13) > >>

Doom:

--- Cytat: Roninek w Listopad 02, 2010, 20:01:24 ---ehh jak to swietnie jak ludzie nie majacy pojecia o historii eve wypowiadaja sie w tak... ccp zrobilo jedyna sluszna rzecz... tcu byly onlinowane prawie ze exploitem gdyz nie dalo sie nic z nimi zdzialac podczas normalnego dt mija max godzina a teraz 30min po zmianach i nie wpylwa to na mechanike gry, onlinowanie ich podczas 10h dt czy ile on tam trwal jest oszustwem gdyz w tej chwili obronca nie jest w stanie nic przeciwdzialac temu. A co do juz slawnego gma w bobie i t2 bpo to nie chce mi sie wypowiadac gdyz szkoda slow na slabego flama...

--- Koniec cytatu ---
A wiesz czemu jej nie znamy?
Bo takie wredne dziadki ja Ty co to co chwila dają tego typu komentarze nie chcą sie dzielć historią z młodszymi stażem graczami :P

Goomich:
tl'dr
Goonsi odkryli, że jeden z GMów, czy devsów gra sobie w BOBie, narobili smrodu na forum, że daje im wewnętrzne informacje na temat mechaniki, przyszłych zmian oraz fajne rzeczy. Koleś pod tytułem t20 przyznał się do tego, wywalili go, było trochę DCII, potem zrobili CSM, dzieki któremu mogli się przez dwa lata reklamować, jacy to nie są zajebiści i postepowi, a potem było :18 miesięcy:.

sc0rp:

--- Cytat: Roninek w Listopad 02, 2010, 20:01:24 ---(bla bla) tcu byly onlinowane prawie ze exploitem (bla bla)

--- Koniec cytatu ---

A teraz sprobujmy trzymac sie faktow http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Sovereignty_guide - w tym guide (made by ccp) nie ma informacji ze nie wolno onlinowac TCU na niczyim terenie na x min przed normalnym/rozszerzonym dt.

@Stela Armida lol dobre :D

Melisanda Armida:
nie denerwuj "czlowieka majacego pojecie o historii eve"

Khobba:

--- Cytat: Mona X w Listopad 02, 2010, 21:37:31 ---tl'dr
Goonsi odkryli, że jeden z GMów, czy devsów gra sobie w BOBie, narobili smrodu na forum, że daje im wewnętrzne informacje na temat mechaniki, przyszłych zmian oraz fajne rzeczy. Koleś pod tytułem t20 przyznał się do tego, wywalili go, było trochę DCII, potem zrobili CSM, dzieki któremu mogli się przez dwa lata reklamować, jacy to nie są zajebiści i postepowi, a potem było :18 miesięcy:.

--- Koniec cytatu ---
przy czym przy okazji DCII przyszło do permabanowania gościa, który wykrył i upublicznił całą aferę.
Fun fact 1: ten gość to Kugutsumen
Fun fact 2: w realu ten gość jest jednym z bardziej znanych na świecie ludzi zajmujących się tematyką bezpieczeństwa w IT

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej