Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Test Trick.
Ronin:
ehh jak to swietnie jak ludzie nie majacy pojecia o historii eve wypowiadaja sie w tak... ccp zrobilo jedyna sluszna rzecz... tcu byly onlinowane prawie ze exploitem gdyz nie dalo sie nic z nimi zdzialac podczas normalnego dt mija max godzina a teraz 30min po zmianach i nie wpylwa to na mechanike gry, onlinowanie ich podczas 10h dt czy ile on tam trwal jest oszustwem gdyz w tej chwili obronca nie jest w stanie nic przeciwdzialac temu. A co do juz slawnego gma w bobie i t2 bpo to nie chce mi sie wypowiadac gdyz szkoda slow na slabego flama...
CoeathalVega:
oh, juz nie moge sie doczekac konkretnych historii (t20?) ::) ::) ::) ::) ::)
zdziwila mnie decyzja GMow szczerze mowiac, w zasadzie to taktyka normalna - a tym razem GM byl po naszej stronie, bo tak naprawde zawsze sa "po czyjejs stronie" i nikt nigdy zadowolonym nie bedzie, przyglupy beda historie o przekretach i przyslugach kombinowac cokolwiek by sie nie dzialo...
Melisanda Armida:
--- Cytat: Roninek w Listopad 02, 2010, 20:01:24 ---ehh jak to swietnie jak ludzie nie majacy pojecia o historii eve wypowiadaja sie w tak... ccp zrobilo jedyna sluszna rzecz... tcu byly onlinowane prawie ze exploitem gdyz nie dalo sie nic z nimi zdzialac podczas normalnego dt mija max godzina a teraz 30min po zmianach i nie wpylwa to na mechanike gry, onlinowanie ich podczas 10h dt czy ile on tam trwal jest oszustwem gdyz w tej chwili obronca nie jest w stanie nic przeciwdzialac temu. A co do juz slawnego gma w bobie i t2 bpo to nie chce mi sie wypowiadac gdyz szkoda slow na slabego flama...
--- Koniec cytatu ---
Prosze nie badz smieszny to byly tcu a nie sbu teren byl niczyj, a co powiesz o innych tcu ktore nie zostaly zniszczone?
Ellaine:
--- Cytat: Dark Flonoe w Listopad 02, 2010, 19:35:47 ---mam nadzieje ze TESTy beda to eskalowac i wyrzuca z roboty tego psa co je zniszczyl.
--- Koniec cytatu ---
Mam wrażenie że TESTy jakkolwiek wywodzą się z Goonów, nie są bandą trolli bagiennych tylko normalnymi graczami i raczej nie będą robić cyrku. Mieli dobry pomysł, nie został on zatwierdzony przez devów, trudno.
Ptysiu:
Mnie dziwi decyzja GM-ów tylko, ze względu, iż zmiany sova w Delve odkąd pamiętam exploitem stały (no, c'mon), bez względu kto sov zyskiwał, a kto tracił, w związku z tym po cholerę teraz interweniowali?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej