Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
Nitefish:
erm.... no więc o ile się nie mylę, to DRF nie musi nam żadnych teabagsów strzelać, mamy swoje powody żeby tu być.
SokoleOko:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 12, 2011, 07:59:28 ---DRF postawi wszystko na jedna karte, tzn beda placic PL do skutku, a ich dyplomacja bedzie strzelac teabaggsy Evokom, TRI, cartelowi
--- Koniec cytatu ---
Nie przeceniaj nas :P
Jak przychodzi do zasadzenia kopa NC, to nawet wczorajszy wieczór spędzony na oraniu POS-ów uznałem za przyjemnie i pożytecznie spędzony.
Goomich:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 12, 2011, 04:25:09 ---"Axis of evil" rfnol kilkadziesiat CSAA,
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście wszystkie puste. :D
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 12, 2011, 09:43:30 ---Nie przeceniaj nas :P
Jak przychodzi do zasadzenia kopa NC, to nawet wczorajszy wieczór spędzony na oraniu POS-ów uznałem za przyjemnie i pożytecznie spędzony.
--- Koniec cytatu ---
chyba RFowaniu bo kb nie pokazuje kmow jakichkolwiek posow. swoja droga nie ma to jak uciec z atlasu/covena pod pretekstem ze sie nie chce sov wara a pozniej latac i rfowac posy :]
--- Cytat: Mona X w Kwiecień 12, 2011, 09:44:09 ---Oczywiście wszystkie puste. :D
--- Koniec cytatu ---
nie wiem czy puste czy pelne
SokoleOko:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 12, 2011, 09:51:49 ---chyba RFowaniu bo kb nie pokazuje kmow jakichkolwiek posow. swoja droga nie ma to jak uciec z atlasu/covena pod pretekstem ze sie nie chce sov wara a pozniej latac i rfowac posy :]
--- Koniec cytatu ---
Strzelanie do POS-a trudno uznać za coś innego niż orkę... czy jest z tego KM, czy nie.
Mnie sov nadal nie interesuje, ale "this is personal".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej