Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (3/202) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Październik 23, 2010, 18:08:05 --- region i tak jest bezwartościowy

--- Koniec cytatu ---

...

Powiedz to Atlasowi.

Lt Rook:
Na temat rejonów dronowych już tyle flejmów było na CAOD że może tu nie zaczynajmy następnego.
Fakt jest faktem, wszyscy mówią: nikt dronkowa niechce, bo to beznadziejne regiony, i mówią to Ci którzy tam byli jedynie na _NIELICZNYCH_ roamach i nic więcej, a tam można zarobić lepiej niż gdziekolwiek. Jeśli wie się jak, i mówię to bo tam majątek bez większego wysiłku zbiłem.

Nie tak dawno Atlas kombinował jak ugryść dronkowo, wcześniej Lotka Volterra a teraz część NC się porwało na niedzwiedzia, szacun, oby nie (a może oby tak) to się nie skończyło zabójczą kontrą... Dwóch pierwszych już niema a block dronkowy istnieje.
Jak to kiedyś jeden goon z GIA napisał, "a ruskie siedzą sobie w dronkowie, okopują się i robią za ruskich".

sneer:
mieszkałem i zarabiałem w dronkowie jeszcze za czasów bytności tam IRONa
zarabianie jest mniej wygodne , czesto wymaga alta do zwozenia poo
dodatkowo wymaga pomocy na szczeblu korporacji /ally żeby przeciętny member nie musiał sie martwic o to co zwizie i mial szybko cash
ale .... jesli warunki powyższe sa spelnione to zarabiało się sporo więcej niż na bounty ...
szacunki są nieaktualne juz bo ceny minsów się pozmieniały ale kiedys za najgrubsze bs-y wychodzilo zauważalnie ponad 2 mil w skupie :)

Lt Rook:
Ja akurat nie mowilem o loocie z dronkowych bssow na paskach, tylko o radarach i o plexach... nie wiesz o czym mówisz, to nie zabieraj głosu.
Wychodzi nie znajomość tematu.

Calix:
Wyjątkowo spokojnie dzisiaj. Walka przeniosła się do BZ-BCK gdzie po relatywnie krótkim starciu siły Dronkowa cofneły się do POSa zostawiając pole NC. Ogłoszono 2 h przerwy na naszym Safe POS-ie. W między czasie licząc na bitkę na miejsce dotarli MM i Razor z flotą AHAC-y oraz Rebellion i Stella Polaris. Krótko po przerwie do systemu wparowały posiłki Dronkowa z White Noise. FC rzucił naszą flotę na nieprzyjacielski POS każąc stawiać bańki. Przybyliśmy dokładnie w momencie którym flota WN zaczęła odbijać się od tracz POSa. Nastąpiła krótka rzeź. Przeciwnik w POSie się wylogował. Lokal 551 NC. IHUB wychodzi z RF za kilka minut.
Morale znacząco spadło. Doszło do żałosnych prób przekupowania pilotów z Dronkowa by podjęli walkę, bumpowania ich z POSa wszystko nadaremno.  :P. Ofensywa trwa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej