Eve Online > Przedpokój

z Noobowskim pozdrowieniem!

<< < (2/5) > >>

dogmaticus:
Musiałbym je odkopać najpierw ;). Kiedy rzeczywiste życie przytłoczyło mnie ilością obowiązków, jakoś kreatywność zeszła na drugi plan ;).

Poza tym jedno z tych "opowiadań" to był scenariusz.. w zasadzie półtora scenariusza ;), bo zacząłem męczyć drugą część, ale na nią zabrakło jakoś czasu.

Starakopara:

--- Cytat: dogmaticus w Październik 22, 2010, 14:42:21 ---Musiałbym je odkopać najpierw ;). Kiedy rzeczywiste życie przytłoczyło mnie ilością obowiązków, jakoś kreatywność zeszła na drugi plan ;).

Poza tym jedno z tych "opowiadań" to był scenariusz.. w zasadzie półtora scenariusza ;), bo zacząłem męczyć drugą część, ale na nią zabrakło jakoś czasu.

--- Koniec cytatu ---

chętnie poczekam na wyniki " odkopywania"  ;)

Chaos:
Z góry przepraszam, że się wypowiadam w nie swoim temacie i odkopuje ;)

W Eve miałem swój początek przed wakacjami, przestałem grać w przeciągu 10 dni. Chciałbym spróbować ponownie, jako iż tym razem chodzę do nowej szkoły i mam o wiele mniej czasu na grę i myślę, że właśnie przez to uda mi się zostać na dłużej (z wolnymi weekendami). Jest jakaś szansa na to aby mnie nie "wyśmiano" za niezdecydowanie itp ?  ;)
Mam nadzieję, że zrozumiecie przekaz :P

PS. Na pewno z autorem tematu byśmy się dogadali ;D Bez urazy rzecz jasna.

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Chaos w Październik 24, 2010, 22:15:57 ---Z góry przepraszam, że się wypowiadam w nie swoim temacie i odkopuje ;)

W Eve miałem swój początek przed wakacjami, przestałem grać w przeciągu 10 dni. Chciałbym spróbować ponownie, jako iż tym razem chodzę do nowej szkoły i mam o wiele mniej czasu na grę i myślę, że właśnie przez to uda mi się zostać na dłużej (z wolnymi weekendami). Jest jakaś szansa na to aby mnie nie "wyśmiano" za niezdecydowanie itp ?  ;)
Mam nadzieję, że zrozumiecie przekaz :P

PS. Na pewno z autorem tematu byśmy się dogadali ;D Bez urazy rzecz jasna.

--- Koniec cytatu ---

Ja się zaliczam do tych co nie zrozumieli. Piszesz, że nie będziesz miał czasu bo chodzisz do nowej szkoły i zarazem piszesz, że właśnie z tego powodu powinieneś pozostać w grze dłużej (niby co nie znudzi Ci się przez to tak szybko?).

CATfrcomCheshire:
EVE to jedna z najbardziej skomplikowanych MMO, ma bardzo duzo roznych aspektow, i nowicjuszowi trudno jest ogarnac je wszystkie na raz, co troche przeraza na poczatku. Dlatego polecam www.unseen.pl polskojezyczna akademia szkoleniowa, ucza podstaw gry i wysylaja w swiat. Naprawde warto.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej