Eve Online > Przedpokój
z Noobowskim pozdrowieniem!
dogmaticus:
Witam!
Wczoraj zainstalowałem EVE, nie miałem za bardzo czasu jej włączyć, ale pierwszy krok - instalacja i założenie konta trialowego są za mną ;).
To moje trzecie podejście do EVE. Jakoś nigdy nie udało mi się zostać... choć jestem MMOholikiem i świat EVE wydaje się być więcej niż interesujący... ale może jego złożoność w równym stopniu przeraża co przyciąga?
Tak czy inaczej - jestem, i spróbuję w miarę mojego ograniczonego czasu, pozostać :).
Starakopara:
Witaj na pokładzie ;)
vilhelm:
Nom do eve chyba każdy miał kilka podejść, ale wato ;-)
dogmaticus:
To mnie troche pociesza ;)... myslalem, ze jak juz ktos w to wchodzi to kocha i zostaje ;).
Jestem fanem Star Treka, wczesniej jeszcze kochalem Star Wars (a wczoraj zaczalem ogladac Star Gate... w ktorym nie moge scierpiec, ze Mongolowie na odleglej planecie mowia po angielsku), wiec generalnie wszystko co sie zaczyna na Star ;) (no moze poza STARski i Hutch). Jesli do tego dorzucic, ze sam sobie pisywalem rozne historyjki sci-fi, to wydaje sie, ze moglbym sie spokojnie zanurzyc w EVE... gdyby troche mniej przerazala ;).
Starakopara:
--- Cytat: dogmaticus w Październik 22, 2010, 12:20:24 ---To mnie troche pociesza ;)... myslalem, ze jak juz ktos w to wchodzi to kocha i zostaje ;).
Jestem fanem Star Treka, wczesniej jeszcze kochalem Star Wars (a wczoraj zaczalem ogladac Star Gate... w ktorym nie moge scierpiec, ze Mongolowie na odleglej planecie mowia po angielsku), wiec generalnie wszystko co sie zaczyna na Star ;) (no moze poza STARski i Hutch). Jesli do tego dorzucic, ze sam sobie pisywalem rozne historyjki sci-fi, to wydaje sie, ze moglbym sie spokojnie zanurzyc w EVE... gdyby troche mniej przerazala ;).
--- Koniec cytatu ---
historyjki sci-fi powiadasz??, mamy tu dział gdzie możesz zamieścić swoje opowiadania :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej