Eve Online > Przedpokój
z Noobowskim pozdrowieniem!
MGGG:
--- Cytat: dogmaticus w Październik 25, 2010, 08:57:37 ---Trochę mnie przeraża wejście w relacje z innymi graczami, bo przy takim ogromie zagadnień gry i doświadczeniu większości innych graczy - czuję się jak kompletny idiota, no ale... najpierw zrobię jeszcze parę misji dla NPC, i wtedy może zacznę powolutku się wychylać z mojej fregatki do świata zewnętrznego.
--- Koniec cytatu ---
Może będę wtórny, ale zapisz sie do Unseen Academy. Twój problem z wejściem w relacje z innymi graczami zniknie dosyć szybko, będziesz miał z kim pogadać i kogoś pod ręką by odpowiedział na najgłupsze pytania i pomógł. No i zaczniesz poznawać polskie community.
A graczy spoza korpa traktuj z dużym dystansem. I nigdy nie daj sie sprowokować do ataku, kradziezy czy innych, agresywnych działań. W tej grze jest wszystko dozwolone; wliczając to rostrzelanie bezbronnego noobka przez gang doswiadczonych graczy. A to może zdarzyć się nawet w systemie 1.0, na oczach Concordu, który będzie bił brawo ;)
SokoleOko:
--- Cytat: MGGG w Październik 25, 2010, 15:27:57 --- A to może zdarzyć się nawet w systemie 1.0, na oczach Concordu, który będzie bił brawo ;)
--- Koniec cytatu ---
Ściśle rzecz biorąc, GM-owie pilnują by nie griefować młodych w systemach startowych. Poza nimi - wolna amerykanka.
littleozzik:
--- Cytat: dogmaticus w Październik 25, 2010, 08:57:37 ---U mnie niestety kwestia czasu jest najistotniejsza. Jakkolwiek mam go ciut więcej niż kiedyś z różnych przyczyn, to jednak nie umiem spędzić przy grze więcej niż godziny-dwóch na raz.
--- Koniec cytatu ---
Hmmm... godzina czy dwie to mało... Nie mówię że trzeba grać codziennie, absolutnie. Ale prawie zawsze jak już siądziesz to się okaże że minęła godzina a ty...DOPIERO ZACZĄŁEŚ :) Na szczęście jest sporo polskich korporacji w których spokojnie znajdziesz miejsce nie musząc siedzieć 24/7 w grze... A Unseen... polecam oczywiście.
Goomich:
--- Cytat: MGGG w Październik 25, 2010, 15:27:57 ---A graczy traktuj z dużym dystansem.
--- Koniec cytatu ---
Fixed. :P
MGGG:
Kadra w UA dba o zachowanie odpowiedniego poziomu :P
Zadnej wódy, panienek i mordobić w Alma Mater ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej