Eve Online > PVP
[PVP] Daredevil
sc0rp:
--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 13, 2011, 10:14:27 ---ten fit jest dość optymalny na większość shipów :)
Jedyna fregata z jaką może mieć problemy to cruor. Dramiele nie stanowią dla niego większego zagrożenia, zwłaszcza jak się zafituję takiego mocnego webba jak Fedetation Navy >:D
--- Koniec cytatu ---
A np. vs myrmidon jak mu idzie zestrzeliwanie dron jak wejda pod dziala?
--- Cytat: Doom w Lipiec 12, 2011, 23:16:50 ---Jeszcze jakies watpliwosci w temacie czy dramiel potrzebuje rebalnasu?
--- Koniec cytatu ---
oj chodzilo mi o fit cookie cutter ktory jest wlasciwie na kazdego useful shipa.
--- Cytat: Pol Kent w Lipiec 12, 2011, 19:32:55 ---Złóż swój, nie krępuj się. Spróbuj chociaż.... :P
--- Koniec cytatu ---
No zlozylem, ale poki co tylko w eft (brak all5 na daredevila ingame) wiec nie ma sie czym chwalic do tego kosztuje wagon iskow wiec jeszcze wymaga tuningu.
stukov:
--- Cytat: Dark Flonoe w Lipiec 13, 2011, 10:26:42 ---A np. vs myrmidon jak mu idzie zestrzeliwanie dron jak wejda pod dziala?
--- Koniec cytatu ---
Wiesz mówiąc o shipach chodziło mi o frigate class. Co do dron to spokojnie roztrzela je, tracking wyrabia 8)
sc0rp:
--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 13, 2011, 10:30:44 ---Wiesz mówiąc o shipach chodziło mi o frigate class.
--- Koniec cytatu ---
ja z frigate class, rzadko walcze - gornicy preferuja wieksze shipy najczesciej z gallentowe (myrmy/dominixy)
--- Cytuj ---Co do dron to spokojnie roztrzela je, tracking wyrabia 8)
--- Koniec cytatu ---
znaczy rozstrzela 3 sety hammerhead II "wystrzelonych" z myrma?
edit:
EFT warrior zlozylem cos takiego - jego najwieksza wada jest cena (jakies 250mil drozszy od mojego dramiela) pozostale to brak mwd, 10% mniej ehp, 300m/s wolniejszy na ab, a najwieksza zaleta +80% dps. Prosze nie linczowac bo jak powiedzialem fit zlozony w eft nietestowany w grze i moje pytania dotyczace tego fity to:
- co jest zjebane po za cena
- czy mozna jakos obnizyc jego koszty aby nie odbilo sie to znaczaco na parametrach (uzycie rigow t1 zamiast t2 w mojej opinii to zbyt duza strata przezywalnosci)
[Daredevil, shield blaster ded]
Damage Control II
Federation Navy Magnetic Field Stabilizer
Federation Navy Magnetic Field Stabilizer
Republic Fleet Tracking Enhancer
Coreli C-Type 1MN Afterburner
Federation Navy Stasis Webifier
Republic Fleet Warp Disruptor
Light Neutron Blaster II, Caldari Navy Antimatter Charge S
Light Neutron Blaster II, Caldari Navy Antimatter Charge S
Imperial Navy Small Nosferatu
Small Core Defence Field Extender II
Poki co tuning jaki znalazlem mozliwy do zrobienia w celu obnizenia kosztow to:
- zastapienie dcII na dc ml4 w celu zyskania cpu co pozwoli na zmiane rf warp disruptora na ml4.
- zastapienie FN siatki na CN siatke, oraz RF TE na TE T2 - aczkolwiek praktyczny tracking tu pojdzie w plecy z racji mniejszego zwolnienia celu.
Colonel:
ten statek jest slotowo troche ograniczony ale dobre osiagi sa po dolaczeniu mu bonusow z lokiego na speed i dlugosc punktow,
wtedy bezpiecznie mozna sie bawic...
ostry dps, ponad 400 na blasterach mialem na swoim...jesli jest na max dps to pojawia sie problem energii,
najlepsze zastosowanie to "drona guardiana" albo drony :p
Nawigacja
Idź do wersji pełnej