Eve Online > PVP

[PVP] Daredevil

<< < (6/7) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Lipiec 12, 2011, 13:09:59 ---Potworny dps, jak na takie maleństwo, ale podobnie jak thoraxo podobne jednostki, walka czymś takim jest zero jedynkowa - parkowanie na masce ofiary, overheat na działa i modlisz sie żeby to ten drugi miał mniej EHP

--- Koniec cytatu ---
no ja dramiela wykorzystuje w dosc specyficznych sytuacjach poniewaz nie wiem kto bedzie moim przeciwnikiem czy gosc przyleci w dominixie czy w hookbillu nie umiem zgadnac, jesli to jest cos wiekszego od frytki to i tak walcze w zwarciu bo jednak dps dramiela vs bc/bs ssie niemilosiernie szczegolnie jak sa otankowani jak swinia.

Dobra wracajac do dyskusji o daredevilu sa jakies fity "vs prawie wszystko" takie jak sa np. na dramiela (dual prop, dlugi punkt, 200mm dziala)

sc0rp:
Hmmm to nikt nei zna zadnych fitow "cookie cutter" dla daredevila?

Pol Kent:

--- Cytat: Dark Flonoe w Lipiec 12, 2011, 15:23:10 ---Hmmm to nikt nei zna zadnych fitow "cookie cutter" dla daredevila?

--- Koniec cytatu ---

Złóż swój, nie krępuj się. Spróbuj chociaż.... :P

Doom:

--- Cytuj ---Dobra wracajac do dyskusji o daredevilu sa jakies fity "vs prawie wszystko" takie jak sa np. na dramiela
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze jakies watpliwosci w temacie czy dramiel potrzebuje rebalnasu?

Odnosnie fitów wydaje mi sie ze takim fitem jest to co podał Aldaris na poprzedniej stronie, trzymasz na dystans ale w razie czego mozesz tez raczej nisko zejść

stukov:
ten fit jest dość optymalny na większość shipów :)
Jedyna fregata z jaką może mieć problemy to cruor. Dramiele nie stanowią dla niego większego zagrożenia, zwłaszcza jak się zafituję takiego mocnego webba jak Fedetation Navy  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej