Śmietnisko > Off Topic
Monitor do laptopa
Auenarel:
--- Cytat: Gregor PL w Październik 14, 2010, 10:31:06 ---Uważam że problem nadal jest postawiony - to że karta spokojnie pociągnie rozdzielczość to wcale nie znaczy że będzie się dało ustawić w sterownikach większą niż natywna. Używanie jakiegokolwiek LCD z nienatywną rozdzielczością jest bez sensu.
--- Koniec cytatu ---
a co ma rodzielczosc natywna matrycy do zewnetrznego monitora? Na matrycy bedzie mial rodzialke 1200x800, a na monitorze 1920x1080.
trigen:
Auenarel
Twój GF 8600M GT 512mb jest lepszy od mojego 9300M ponieważ paczy się na 3 ostanie liczby czy jakoś tak.
a druga sprawa, monitora tego mam zamiar używać jako jeden ekran, nie klonowanie, czy dodatkowy pulpit, ekran w laptopie wyłączam.
Auenarel:
--- Cytat: trigen w Październik 14, 2010, 11:26:13 ---Auenarel
Twój GF 8600M GT 512mb jest lepszy od mojego 9300M ponieważ paczy się na 3 ostanie liczby czy jakoś tak.
a druga sprawa, monitora tego mam zamiar używać jako jeden ekran, nie klonowanie, czy dodatkowy pulpit, ekran w laptopie wyłączam.
--- Koniec cytatu ---
Co nie zmienia faktu, ze Twoja grafika pociagnie rozdzialke HD.
Doom:
Oraz tego że zanim wydasz kase na monitor strać te pare minut żeby przejść się do znajomego i sprawzić jak sie lapek zachowuje na większym ekranie
W ostateczności weź lapa do sklepu i przed zaku[pem poproś o możźliwość sprawdzenia czy sprzęt który chcesz zakupić jest kompatybilny ;)
gregor40:
--- Cytat: Auenarel w Październik 14, 2010, 10:37:13 ---a co ma rodzielczosc natywna matrycy do zewnetrznego monitora? Na matrycy bedzie mial rodzialke 1200x800, a na monitorze 1920x1080.
--- Koniec cytatu ---
To że sterowniki nie koniecznie mogą dopuścić większą rozdzielczość na wyjściu zewnętrznym niż rozdzielczość natywna matrycy? Spotkałem się z tym wielokrotnie w wielu rożnych modelach laptopów z rożnymi kartami. Najlepiej po prostu sprawdzić przed zakupem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej