Eve Online > Dyskusje ogólne

Boty

<< < (9/28) > >>

Xarthias:
Z tymi korpami to nie byłby taki zły pomysł.
Przerzuciłoby to część walki z botami na graczy. Jak?
Widzę sobie bota kopiącego (albo całą grupę) w hi-secu. Wardec i po 24h albo boty nie zarabiają, albo sobie swobodnie na nie poluję nabijając kabzę (cośtam z nich w końcu wypada :P), nie ryzykując konkordokken. A bociarz jest w plecy tak czy tak, bo nie zarabia.

A co do programowej wykrywalności botów: +1 do tego co napisał Okropny ;)

Lt Rook:
Tylko jak zmusić bociarzy do zakładania korpów i wrzucania tam wszystkich swoich charów z botami?  ::)

Jabolex:
A bociarz wychodzi z aliansu i przechodzi do innego pokazując figę i możesz się gonić z nim jak masz kasę na wojny.
Bo wyjście z aliansu "poddanie" się nic go nie kosztuje oprócz 24h a Ciebie każda kolejna wojna już tak. + chyba jest limit jednoczesnych wojen?

Poddanie się powinno być płatne.

JM

Chupacabra:
Dzięki chłopaki teraz to mnie zdołowaliście :( Ja myślałem, że te boty sa proste, ale okazuje się, że to co ja widziałem to jakiś przedszkolak pisał :)

Taka Korporacja botów to byłby nowy rodzaj ratów na paskach:)

Ciekawe kiedy powstanie jakieś ally PVPerskich botów i zaleje nasze 0.0 i zblobują na amen, wytną do nogi?

sc0rp:

--- Cytat: Chupacabra w Październik 13, 2010, 14:01:35 ---Ciekawe kiedy powstanie jakieś ally PVPerskich botów i zaleje nasze 0.0 i zblobują na amen, wytną do nogi?

--- Koniec cytatu ---

Gate-camp - prosta sprawa
prowadzenie sov-war - to juz grubsza sprawa aczkolwiek teoretycznie mozliwa. Wymagalo by to algorytmow AI jak sieci neuronowe czy logika rozmyta - pociesze cie sprawa "niewarta swieczki"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej