Eve Online > Incursions

Nowe avatary

<< < (30/59) > >>

Wilk:

--- Cytat: mystiq w Styczeń 19, 2011, 19:15:08 ---Szkoda tez, iz nie mozna wybierac zebow i nie ma lepszej edycji ust. chcialbym by moja panna sie szeroko usmiechnela, lecz wygladalo to jakby pomiedzy zebami mogla kciuka zmieszcic >_>

--- Koniec cytatu ---

Nie wypuszczaj elfów w kosmos! Jak patrzę na tą Twoją laskę to mam przerażające skojarzenia z wowem w kosmosie >.>

Przy tym co obecnie mamy to nie bawię się w robienie mordek - strasznie nijakie wychodzą, zero klimatu EvE.

Kara Mon:
Jak Xarth mowi ze nie dolarami to iskami to tak pewnie bedzie, to dobrze bo wszyscy mowia ze dodatki beda platne i platne a dla mnie jak platne to pewnie dolarami  ;D . Tyle dobrego z tego wszystkiego.

Gregorius:
Imo to lekka przeginka - mikropłatności w grze z abonamentem... You Fail CCP.

Anyway : to, co tak naprawdę mnie boli to praktycznie zerowe zróżnicowanie między rasami/bloodlines.
Zamiast pociągłych twarzy Sebiestor - mamy nic innego jak pseudo gallente; Intaki zamiast 'elfich' kształtów, również zostało sprowadzone do "standardu". Tak po prawdzie po avatarze można odróżnić jedynie azjatyckie bloodlines i minmatar brutor. Reszta jest cholernie zbliżona do siebie ;/ Spieprzyli sprawę po całości...

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Gregorius w Styczeń 20, 2011, 10:45:03 ---Imo to lekka przeginka - mikropłatności w grze z abonamentem... You Fail CCP.

Anyway : to, co tak naprawdę mnie boli to praktycznie zerowe zróżnicowanie między rasami/bloodlines.
Zamiast pociągłych twarzy Sebiestor - mamy nic innego jak pseudo gallente; Intaki zamiast 'elfich' kształtów, również zostało sprowadzone do "standardu". Tak po prawdzie po avatarze można odróżnić jedynie azjatyckie bloodlines i minmatar brutor. Reszta jest cholernie zbliżona do siebie ;/ Spieprzyli sprawę po całości...

--- Koniec cytatu ---

Greg ale ... czego oczekiwałeś po nich? Jak by nie było upraszczają grę. Skoro i tak już nie istnieją bloodlinie to ... po co mają się wysilać i tworzyć coś specjalnie pod amarów matarów czy gajlante?

ps. Gajlante powinni być jak francuziki wypicowani, Caldari powinni mieć lekko skośne oczy lub typowo słowiańskie rysy z kwadratową szczęką, Matarzy powinni być mulatami albo czarnymi a co do Amarów nie mam pomysłu.

Starakopara:
@ Herezja

Amarzy mogliby mieć nordyckie rysy  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej