Eve Online > Incursions

Nowe avatary

<< < (29/59) > >>

Starakopara:

--- Cytat: Xarthias w Styczeń 20, 2011, 08:39:39 ---Moja jedna miała tak samo, ale następnego dnia jak się logowałem, to już miała dobrze. Jakiś bug pewnie :P

--- Koniec cytatu ---

dzięki za info Xart, sprawdzę czy otworzyła oczka jak z pracy wrócę  ;)

Kara Mon:
Mona ja dobrze wiem  ze duzo bajerow bedzie za dolary ale i tak wolalbym chociaz minimum kultury ze strony CCP w stosunku graczy ktorzy placa za ta gre zeby dac im odrobine wyboru .

Mi udalo sie naliczyc 1 unikatowa fryzure u kazdej rasy , na pryzklad Amarki maja cos w stylu Princess Leia a Matarki grube i bardzo dlugie warkocze ale to jest kropla w oceanie ktory nazywa sie badziewnikiem  :D

Rownie dobrze mogli by na starcie dawac kazdemu to

I zapytac "czy chcesz tak wygladac czy placisz 14.99 ? "  :D

Xarthias:
Większość dodatków będzie płatna, ale iskami.
Poza tym, z tego co napisali w linkowanym wyżej devblogu, będą stopniowo wprowadzali nowe rzeczy (tatoo, dodatki itp) i włączą możliwość remapu ryja raz na jakiś czas, żeby każdy mógł skorzystać (za free!) z tych dupereli.
Ale fakt, zjebali sprawę, że dają taki ubogi (na razie) produkt. Mogli się z tym wstrzymać i zostawić stare mordy (chociaż w opcji). Z drugiej strony, nowe gęby mają podobno laga zmniejszyć, więc może warto? :P

Doom:
Że niby jak mają to zrobić?

--- Cytuj ---I zapytac "czy chcesz tak wygladac czy placisz 14.99 ? "
--- Koniec cytatu ---
ty weź kur** nie strasz bo jednak będziemy bulić tą kase....

SokoleOko:

--- Cytat: Xarthias w Styczeń 20, 2011, 10:23:44 ---Z drugiej strony, nowe gęby mają podobno laga zmniejszyć, więc może warto? :P

--- Koniec cytatu ---

Nie nowe gęby, tylko po prostu wywalono system pobierania awatarów z TQ na inny serwer. Nie ma znaczenia co jest na JPG (stare czy nowe).

Generalnie to nie jest złe, zresztą już teraz widzę, że sens mają jedynie maksymalnie zbliżone awatary, bo reszta ginie w tłach i jest po prostu nieczytelna. Stąd ubrania nie mają żadnego znaczenia (o ile będzie tego więcej w Incarnie), a i fryzury mogą być tak sobie widoczne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej