Eve Online > Incursions
Nowe avatary
Jrkan:
Miniatury wyglądają złe bo dużo osób robi zdjęcia albo na za małym zbliżeniu albo na za dużym. Efekt jest taki, że albo dostajemy miniature na której nie widać głowy, albo widać tylko głowę. Miniatury zdjęć robionych na takim zbliżeniu jak na starych postaciach wyglądają najczęściej dobrze.
Na niedobór fryzur jakoś nie narzekam, każdy znajdzie coś dobrego. Ubrań i tak prawie nie widać wiec nie przeszkadza mi, że jest ich mało, bo te co są, są ok. Jak wejdzie incarna z pewnością pojawi się ich więcej.
Ogólnie ten nowy kreator bardzo mi się podoba. Stare postaci tego samego bloodline wyglądały niemal tak samo, wśród nowych jakoś jest wieksza różnorodność.
silvia:
Ja mam avatar za daleko ;|
magni:
--- Cytat: Aptu w Styczeń 20, 2011, 01:04:35 ---Miniatury wyglądają złe bo dużo osób robi zdjęcia albo na za małym zbliżeniu albo na za dużym. Efekt jest taki, że albo dostajemy miniature na której nie widać głowy, albo widać tylko głowę. Miniatury zdjęć robionych na takim zbliżeniu jak na starych postaciach wyglądają najczęściej dobrze.
--- Koniec cytatu ---
tu nie chodzi o zblizenie, algorytm tworzenia miniatur zle oddaje kolory - jasne kolory sa przejaskrawione, efekt jest taki ze na duzym zdjeciu wyglada to ladnie a na miniaturce do dupy, szczegolnie jak masz polaczenie jasnej twarzy z ciemnymi wlosami
Starakopara:
kurde, w moim przypadku postać na miniaturce ma zamknięte oczy, jak robiłem fotkę to miała otwarte, mrugneła czy ki diabeł ?
Xarthias:
Moja jedna miała tak samo, ale następnego dnia jak się logowałem, to już miała dobrze. Jakiś bug pewnie :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej