Informacje > Ogłoszenia
Najnowsze informacje o DUST 514
HammerSnake:
ło matko .Co tutaj coś napisze to nie wiadomo dlaczego ktoś zawsze musi potraktować jako osobisty atak...
support ccp jest kiepski , to już text "To dlaczego grasz w eve"...
Gracze konsolowi mają większy hype na gry , w dniu premiery gry sprzedają się tak ,że kolejki stoją pod sklepami,bo każdy chce dorwać kopie dla siebie...
--- Cytuj --- To że ktoś woli kupić gre w sklepie zamiast ściągnąć z torrenta znaczy że jest debilem?
--- Koniec cytatu ---
???
--- Cytuj ---Sory ale nie każdy jest g...
--- Koniec cytatu ---
No ręce opadają .To rozumiem było skierowane w moją osobę ?Po prostu świetnie.Naprawdę meliskę polecam.Ktoś ci nadepnął na stopę ,ale to na pewno nie byłem ja .
--- Cytuj ---Są ludzie którzy ida do sklepu i kupują grę, tak wiem to niedorzeczne ale na prawdę takie coś ma miejsce nawet w polsce.
--- Koniec cytatu ---
Spoko to się chwali .Też kiedyś lubiłem pudełko postawić na półce .Obecnie wole kupić cdkey i ściągnąć grę.
Ellaine:
Można by było zrobić wersję na PC której nie da się sterować myszką a jedynie klawiszami A N F7 i NumLock. Szanse byłyby wyrównane :)
SokoleOko:
Konsole nie dopuszczają (przynajmniej nie wprost) sterowania klawiaturą i myszą, bo muszą mieć jakąś przewagę nad PC-tami.
Na dziś jest to tylko i wyłącznie to, że grasz na dużym telewizorze wygodnie rozwalony na kanapie.
Doom:
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 28, 2010, 12:42:46 ---Konsole nie dopuszczają (przynajmniej nie wprost) sterowania klawiaturą i myszą, bo muszą mieć jakąś przewagę nad PC-tami.
Na dziś jest to tylko i wyłącznie to, że grasz na dużym telewizorze wygodnie rozwalony na kanapie.
--- Koniec cytatu ---
Że jak że brak obsługi tego to na plus? Własnie to powoduje że fpp obsysaja na konsolach (z nielicznymi wyjatkami)
[VIDE] Herezja:
hehehe nie mogłem się powstrzymać od komentarza ale ...
OBSYSAJĄ
mnie wykończyło ];))))))))))))))
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej