Eve Online > Dyskusje ogólne
Inwencja, coś się zmieniło?
Gromor:
Nie grałem w EVE dwa lata, teraz postanowiłem powrócić do inwencji modułów. Kiedyś szanse miałem coś 47% +-2%. Z pierwszych osiemnastu BPC tym razem jednak wyszło tylko dwa BPC T2. Nigdy nie używałem dekrypotrów, ani itemków do wspomagania. Czy przez ten czas coś się zmieniło w kwestii inwencji że tyle miałem nie udanych? Jeśli szansa nie zmalała to taka seryjka gdzie podrząd 11 jobów jest nie udanych, to tak jakby wygrać 5 w lotto chyba xD
Poczekam z dalszymi badaniami na waszą odpowiedź.
sc0rp:
nie nic sie nie zmienilo, szansa zalezy od skilli postaci i nie przejmuj sie tak ja raz na 70 jobsow mialem 3 udane ;) ale z drugiej strony raz mialem 64 udane...it's just a random ;)
Gromor:
Ale wiesz jakie to demotywujące?! Po 2 latach głodu wreszcie odpalasz grę, już planujesz dalszą grę, uruchamiasz swojego od dawna nie aktywnego POS'a, wrzucasz pierwsze badania, a tu klops w sosie pomidorowym i ziemniakami. :'(
No nic, skoro nic nie zmieniali to na prawdę "wygrałem w totka" xD
sc0rp:
eee tam jak zapuszczasz kilkaset invencji dziennie to tego nie widzisz. powiem wiecej z tego jest nie zla kasa, z tym ze straszna klikanina i mi sie znudzilo.
Gromor:
Wiem że jest z tego kasa, parę miesięcy to już robiłem, tylko że nigdy nie było takiej seryjki a że miałem długą przerwę i tak mnie powitano przestraszyłem się że coś pozmieniali. PVP jest fajne, ale płynnie pracująca maszyneria ekonomiczna, jej ciągłe ulepszanie i rozwijanie, daje tyle samo radochy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej