Eve Online > Incursions
Nowy ship -> Noctis
Colonel:
handout
Gaavrin:
Pomysł na statek faktycznie fajny i na pewno oczekiwany przez graczy, mam tylko nadzieję, że nie będzie najważniejszy element nowego dodatku i dodadzą coś poza jednym nowym industrialnym statkiem.
Colonel:
dodadza republic fleet warp core stabilizery i fregate "Omnibus" na hulu kestrela z bonusem do wozenia plexów
KiFuso:
Wchodząc do tego tematu spodziewałem się masę postów płaczących pr0 pefpefowców - a tu zdziwienie, może 1-2 posty.
Statek jak statek - byle do przodu. Kto zarabia w 0.0 na samym bounty dalej nie będzie zbierał salvagu i nic tego nie zmieni. Dobry statek dla początkujących w 0.0 i dla osób które lubią zbierać wraki. Dobrze, że coś dodają bo to wg. mnie najważniejsze.
Polakowi jednak nigdy nie dogodzi, nic nie wprowadzają - źle, wprowadzają cokolwiek - źle - jak na każdym polskim forum gry typu mmo - whine.
Ranshe:
--- Cytat: Colonel w Wrzesień 18, 2010, 21:10:25 ---dodadza republic fleet warp core stabilizery i fregate "Omnibus" na hulu kestrela z bonusem do wozenia plexów
--- Koniec cytatu ---
;D
--- Cytat: ChemicalRider w Wrzesień 18, 2010, 22:08:08 ---Wchodząc do tego tematu spodziewałem się masę postów płaczących pr0 pefpefowców - a tu zdziwienie, może 1-2 posty.
Statek jak statek - byle do przodu. Kto zarabia w 0.0 na samym bounty dalej nie będzie zbierał salvagu i nic tego nie zmieni. Dobry statek dla początkujących w 0.0 i dla osób które lubią zbierać wraki. Dobrze, że coś dodają bo to wg. mnie najważniejsze.
Polakowi jednak nigdy nie dogodzi, nic nie wprowadzają - źle, wprowadzają cokolwiek - źle - jak na każdym polskim forum gry typu mmo - whine.
--- Koniec cytatu ---
A mi się podoba, bo będzie się nim szybciej zbierało haveny niż salvacanem, szczególnie że głupie sanshe odlatują na 50km. No i model primae jest fajny. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej