Eve Online > Incursions
Nowy ship -> Noctis
SokoleOko:
Obiektywnie rzecz biorąc, jest to jeden z przykładów pomysłów męczonych na forum Eve-O bez końca, który... został zrealizowany. Można by nawet powiedzieć "z nawiązką", bo nikt nawet nie zakładał, że taki ship będzie miał unikalny model, a tu BOOM - wcale nie będzie to "kolejny destroyer" czy coś w tym stylu.
Doom:
Może to mała wskazówka od ccp że twórcy destro czują się urazeni sposobem najpopularniejszego wykozystania ich shipów? :P
silvia:
--- Cytat: Ranshe w Wrzesień 18, 2010, 22:23:08 --- ;D
A mi się podoba, bo będzie się nim szybciej zbierało haveny niż salvacanem, szczególnie że głupie sanshe odlatują na 50km. No i model primae jest fajny. :)
--- Koniec cytatu ---
bo tak ciezko uzyc do tego t3. ma sie tam dobry cap (Stable!), mwd/ab + 36km tractora.
imho ten statek to granie na czas...
Chupacabra:
--- Cytat: mystiq w Wrzesień 18, 2010, 23:46:29 ---....imho ten statek to granie na czas...
--- Koniec cytatu ---
no pewnie po to go przecież wymyślili, żeby czas salvagowania skrócić :)
PvPerzy nie płączą, bo oni też tną wraki tylko, że częściej wrogów niż ratów :)
Ranshe:
--- Cytat: mystiq w Wrzesień 18, 2010, 23:46:29 ---bo tak ciezko uzyc do tego t3. ma sie tam dobry cap (Stable!), mwd/ab + 36km tractora.
--- Koniec cytatu ---
No ciężko, bo wyobraź sobie, że nie mam t3. Pomijając już fakt kupowania statku za ~400m do salvagowania.
36km tractora też gówno warte gdy 2/3 bsów lata na 50km w losowych kierunkach. Podlatywać to sobie mogę już teraz na hurku, też mam mwd/ab.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej