Eve Online > Incursions

Co przygotowuje CCP (stale aktualizowane)

<< < (20/32) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Ranshe w Październik 05, 2010, 10:07:12 ---Z tego samego wątku jest też screen fajny - http://dl.eve-files.com/media/1010/inc4dmgtst.JPG

--- Koniec cytatu ---

bleh borring, jesli jest choinka to tez zadna filozofia:
1. zakladajac ze te raty ignoruja sygnature i speed
2. a) jesli zalozenie w pkt.1 jest prawda to rattlesnake na full tanku z ustawionymi resami pod sanshe (jesli wali omni to wiadomo omni tank)
2. b) jesli zalozenie w pkt.1 nie jest prawda to damnation (a moze nawet hicem by sie udalo) na full tanku z ustawionymi resami pod sanshe (jesli wali omni to wiadomo omni tank)
3. a) co by bylo bezpiecznie 2-4 logistyki/dominixy do pompowania
3. b) co by bylo bezpiecznie 4-6 logistyki/dominixy do pompowania
4. n dps - gdzie n >= dpsowi potrzebnemu do przelamania tanka
5. profit.

Ranshe:
6. aaaa biją mi logistyki
7. aaaaa gdzie moje logistyki
8. aaaaaaa gdzie moja raciarka

One przekładają cele, więc może nie być aż tak prosto. I to nie sansha/omni, tylko akurat kinetic (być może dlatego że to gdzieś w okolicach tego FD-MLJ testowane).

sc0rp:

--- Cytat: Ranshe w Październik 05, 2010, 10:50:34 ---6. aaaa biją mi logistyki

One przekładają cele, więc może nie być aż tak prosto. I to nie sansha/omni, tylko akurat kinetic (być może dlatego że to gdzieś w okolicach tego FD-MLJ testowane).

--- Koniec cytatu ---

To jak kinetic - T2/3 caldari (wiekszosc shipow ma boost do kin resa) lub rattlesnake.
Skoro zmieniaja cele to spider tank, moze jakies jammery - trzeba by sprawdzic. :>

Hmmm ciekawe ile kosztuje blue do jakiegos sojuszu z low seca i/lub ile kosztuje wynajecie "bloba" do ochrony (jak ktos ma jakies info to poprosze PMke), moja dusza carebeara chetnie by sie z tym sprobowala. I nie na SiSi mnie nie bawi - no risk no fun.

Dormio:

--- Cytat: Ranshe w Październik 05, 2010, 10:50:34 ---6. aaaa biją mi logistyki

--- Koniec cytatu ---
Bez przesady, na Dominixie można wsadzić spokojnie 2x LRARy bez utraty tanka, a jeszcze zostanie miejsce na działa, no i ma miejsce na dronki naprawiające. Spider FTW !

PS
Flonoe mnie ubiegł.

Ranshe:
Nic no, zobaczymy. Ja mam nadzieję, że da się to jakoś robić w sensownych grupach kilku osób. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej