Eve Online > Incursions
Co przygotowuje CCP (stale aktualizowane)
sc0rp:
--- Cytat: Ranshe w Październik 05, 2010, 11:03:35 ---Nic no, zobaczymy. Ja mam nadzieję, że da się to jakoś robić w sensownych grupach kilku osób. :)
--- Koniec cytatu ---
bez ukladow z piratami - zapomnij :)
Doom:
Dominiks z tylko dwoma larmi ssie opałe a nie umoże robic za logistyka to raz. Dwa to 2 repki tomały tank i potrzebujesz wiekszy gang żeby tank utrzymać...
Myślę że ja osobiście postawiłbym na mały blob typhonów 5 cruise + ewentualnie droniarstwo i 3 repki na kazdym, albo jednak na gang tengu z transferami :)
sc0rp:
Ma ktos jakies screeny z tego eventu, jak bija cos mniejszego od ravena, jakiegos t3 albo haca? Fajnei by bylo sprawdzic czy ignoruja speed i sygnature.
Dormio:
Zakładając, że mechanika wyboru celu przez NPC jest taka sama to im więcej dla nich celów tym łatwiej utrzymać tank. No i zauważ, że logistyk ma mniejszy bufor w razie co, a przy tym nie może się odgryzać. Oczywiście nie twierdzę, że Dominix jest best i uber do tego celu. No i wciąż pozostaje kwestia co jest lepiej mieć na stanie w gangu: więcej ognia czy więcej pancerza (naprawiaczek)...
Goomich:
Więcej wymaksowanych Legionów/Tengu. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej