Eve Online > Dyskusje ogólne

czy chcecie zeby centrala byla tylko o eve

<< < (12/13) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Doom w Wrzesień 16, 2010, 22:32:34 ---Widać mniej wtedy irytowałeś którąś z 10 czy 15 osób na forum która miała prawo Cię kopnąć o piętro wyżej na moderatorskiej czarnej liście

--- Koniec cytatu ---

Mysle, ze modzi byli jednak bardziej rozsadni wtedy i mieli dystans, ktorego Ty nie masz i machasz tym swoim internetowym penisem na lewo i prawo :).

Doom:
Muszę Cie rozczarować ale to nie ja. Zakładając że przestałeś grać w okolicy dezynsekcji delve to ponownie Cię zmartwię bo d tamtego czasu poza moja nominacja nic się chyba nie zmieniło w liście płac Teamu Technicznego.

Na temat ankieta pokazuje że większość głosujących nie chce czyszczenia forum i stan obecny jest lepszy niż alternatywa. Fajnie będzie mniej roboty bo po północy mam przerobić forum na nowy układ.

Diabl0:
Brakuje opcji "mam to w d***e i tak czytam tylko flejm" ;) lub coś podobnego.

Doom:
Głosowanie zakończone.
Dodatkowe działy zostają. Ale będą schowane. Zmiany zaczynamy implementować od jutra. Co i jak pojawi się w odpowiednim topicu.
Dziękujemy za udział w głosowaniu.

Xarthias:
Dopiszę jeszcze od siebie, bo już widzę swoją skrzynkę pw :P
Wszelkie skargi, uwagi, sugestie, bluzgi i inne proszę kierować do Hasta i Dooma, bo mnie, z powodów zdrowotnych (w kolejce do szpitala właśnie awansowałem z pierwszego miejsca na "przyjętego" :P) , w najbliższym czasie nie ma online.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej