Eve Online > Dyskusje ogólne

czy chcecie zeby centrala byla tylko o eve

<< < (11/13) > >>

Melisanda Armida:
Placzecie jakby ktos chcial nie wiadomo co zrobic z centrala. Ja gram w eve i w wot a centrala dla mnie to comunity graczy eve a nie samo forum i dlatego tu wchodze uwierzcie nikt obcy tu nie przyjdzie i nie bedzie chcial dzialu o wowie bo to sie poprostu nie przyjmie(umrze smiercia naturalna) 

Wysłano z mojego GT-I5700 przy użyciu Tapatalk

silvia:
A gdzie przycisk "jest to mi obojetne, jestem tutaj tylko by miec wglad w polityke gre, lecz od kad przestalo sie pisac battlereporty w jednym topicu i gadanie w osobym, to jest to po ch*ju, gdyz nie chce mi sie czytac flajmow w nieskonczonosc".

A tak na serio, to jest dzial "inne gry". Ciezko tak zalozyc sobie topic, czy chcecie miec osobny dzial dla kazdego gry i w nim pod-dzialy typu "noob questions", "warsztat tankowy". Jak chciecie jakichs zmian to przynajmniej sprecyzujcie jakich a nie piszecie "chcemy by centrala byla o kazdych grach w jakie graja eve-kowcy".

kkthxbye

Soulscream:

--- Cytat: Morbius w Wrzesień 16, 2010, 09:18:59 ---ktoś miał dobry pomysł, niech będą tematy o innych grach ale z możliwością zablokowania ich przez ludzi, którzy o danej grze nie mają ochoty czytać.

--- Koniec cytatu ---

To bylem ja, ale watek polecial w kosmos i moje posty maja klazule teraz  ""Uwaga: ta wiadomość nie zostanie pokazana dopóki nie będzie zaakceptowana przez moderatora." Co jest bardzo zabawne, bo z tego co pamietam trzodzilem duzo mocniej kiedy gralem w eve :).

Doom:
Mystiq topic był, aż szlag trafił administrację z powodu merytoryczności wywodów więc poleciał. To jest bezpośrednia reinkarnacja (druga albo trzecia z kolei) tej dyskusji

--- Cytat: Max Dercad w Wrzesień 16, 2010, 20:33:11 ---Zagłosowałem na "Inne rzeczy i gry", ale mam na myśli: "niech będzie tak jak teraz", czyli głównie EVE + okazjonalnie czołgi [taka forma jak teraz jest ok, chociaż faktycznie jakaś widoczna informacja ze sposobem dodania się do grupy byłaby miła], koty, zasilacze, elementy semistrukturalne w stosunkach międzynarodowych, teoria polityki i dynamiki społecznej dużych grup ludzkich, etc.

--- Koniec cytatu ---

http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=8668.0
instrukcja + plaster żeby na wierzchu cały czas była, nawet nie chce mi sie mówić jak jej niewidzialność dla co poniektórych świadczy o nich
Jedyną rzeczą jaką mogłem jeszcze zrobić to walnąć masowy spam do wszystkich userów o tym topicu, tyle że moja skrzynka na priv jest nie co za mała żeby pomieścić wszystkie podziękowania za tą informację od osób których czołgi w najlepszym razie nie interesują

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 16, 2010, 22:27:38 ---To bylem ja, ale watek polecial w kosmos i moje posty maja klazule teraz  ""Uwaga: ta wiadomość nie zostanie pokazana dopóki nie będzie zaakceptowana przez moderatora." Co jest bardzo zabawne, bo z tego co pamietam trzodzilem duzo mocniej kiedy gralem w eve :).

--- Koniec cytatu ---
Widać mniej wtedy irytowałeś którąś z 10 czy 15 osób na forum która miała prawo Cię kopnąć o piętro wyżej na moderatorskiej czarnej liście

Mac Dercad:

--- Cytat: Doom w Wrzesień 16, 2010, 22:32:34 ---instrukcja + plaster żeby na wierzchu cały czas była, nawet nie chce mi sie mówić jak jej niewidzialność dla co poniektórych świadczy o nich
Jedyną rzeczą jaką mogłem jeszcze zrobić to walnąć masowy spam do wszystkich userów o tym topicu, tyle że moja skrzynka na priv jest nie co za mała żeby pomieścić wszystkie podziękowania za tą informację od osób których czołgi w najlepszym razie nie interesują

--- Koniec cytatu ---

Bardzo fajnie, że jest instrukcja. Czytelna i w dobrym miejscu, wycofuję zastrzeżenia. Ja w grupie WoT jestem od początku, bo byłem przy pierwszej dyskusji o przeniesieniu wątku, na forum zaglądam tylko ze strony głównej. Ale jeśli ma Ci to leżeć na wątrobie, to zachęcam, powiedz co to świadczy o poniektórych, bez krępacji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej