Eve Online > Dyskusje ogólne
czy chcecie zeby centrala byla tylko o eve
Ranshe:
--- Cytat: CMHQ_Widget w Wrzesień 16, 2010, 18:24:49 --- A tak, gdyby tutaj był dział WoT to chcąc nie chcąc ludzie nadal by brali udział w dyskusjach o EVE bo widzą palące się posty.
--- Koniec cytatu ---
Widząc palące się posty o dupie maryni albo o czołgach będą dyskutowali o Eve? A czym to się różni od sytuacji kiedy nie widzą żadnego nowego posta?
"Hmm, jest rano, ciekawe co nowego na centrali. O nowe posty! :D Tylko że wszystkie o czołgach. To idę stąd."
Mac Dercad:
Zagłosowałem na "Inne rzeczy i gry", ale mam na myśli: "niech będzie tak jak teraz", czyli głównie EVE + okazjonalnie czołgi [taka forma jak teraz jest ok, chociaż faktycznie jakaś widoczna informacja ze sposobem dodania się do grupy byłaby miła], koty, zasilacze, elementy semistrukturalne w stosunkach międzynarodowych, teoria polityki i dynamiki społecznej dużych grup ludzkich, etc.
Gregorius:
Ej, ale ja już się pogubiłem.
Część z was pisze, jakby na Centrali nie było żadnego OffTopa, działu, gdzie można pogadać naprawdę o wszystkim (począwszy od sprzętu, poprzez literaturę, na innych grach kończąc). O co wam tak naprawdę chodzi ??? Nie ma takiego działu ? Jest za ostra moderacja i wszystkie non-eve tematy lecą do kosza ? WTF?
Skoro chcecie aż cały dział o np. jednej grze, to czemu nie - jednak w formie, w jakiej piszą inni - dla zainteresowanych - oddzielnie trza włączyć i problem z głowy. Nie widzę tego, by na głównej miałyby się pojawiać najnowsze posty dot. innych gier sensu stricto.
(tak, zabłądziłem, bo nie wiem, jakie jest meritum tej rozmowy).
amra:
To też powiem czego chcę, a mianowicie chcę aby Centrala.pl byl różowa w niebieskie łatki.
Pozatym marzy mi się dział o przygodach Kajko i Kokosza, i może coś dal wielbicieli Barbie też przydało by się. A eve ?? po co, należy skasować wiekoszość tego, i tak 70% dyskutantów od dawna nie gra w ta zapomniana gierke.
Uszadowania.
PS: Naprawde wam sie nudzi :D
Gregorius:
--- Cytat: Kane McCallan w Wrzesień 16, 2010, 21:03:44 --- i tak 70% dyskutantów od dawna nie gra w ta zapomniana gierke.
--- Koniec cytatu ---
OWNED! ;]]
You won! To może ten dział Kajko i Kokosza nie byłby taki zły :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej