Eve Online > Dyskusje ogólne
czy chcecie zeby centrala byla tylko o eve
sneer:
Nie
w dyskusjach o eve przestałem brać udział - szkoda prądu
Racjel:
Centrala powinna być stroną o EVE Online... ale przecież jest/może być dział "inne gry". Ale chyba głównym celem istnienia Centrali jest EVE.
Gregorius:
EvE Centrala = EvE m'kay ?
Jakby to był multigaming, to myślę, że początki byłyby zupełnie inne :P A tak - jak nie grasz w EvE, to nie musisz wchodzić na Centralkę (i przy okazji udzielać się jedynie we flejmie etc.) :)
[btw. nie mam nic przeciwko topicom typu "o czołgach" czy jakoś tak. Jednak kierowanie całego forum w stronę innych mmo może spowodować nalot bydła i emo-neo.
[btw. pytania zmieniliście, ale chyba wyniki niezbyt ? :>]
sc0rp:
imho powinno zostac jak do tej pory, bez specjalnych boardow dla innych gier - temat w zupelnosci wystarczy.
jako alternatywe mozna pomyslec o uruchomieniu wortalu o wot z forum np. pod adresem http://wot.eve-centrala.com.pl albo pomyslec w strone ewolucji centrali eve w strone centrali mmo i powoli to rozwijac w takim tempie jak centrale.
Zsur1aM:
Jak dla mnie może być osobny dział forum o innych grach gdzieś za offtopic'iem, ale najlepiej by było żeby nie wyświetlało skrótów do najnowszych postów tego działu na głównej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej