Eve Online > Dyskusje ogólne
czy chcecie zeby centrala byla tylko o eve
Doom:
--- Cytuj ---albo pomyslec w strone ewolucji centrali eve w strone centrali mmo i powoli to rozwijac w takim tempie jak centrale.
--- Koniec cytatu ---
Apage
--- Cytuj ---Jak dla mnie może być osobny dział forum o innych grach gdzieś za offtopic'iem, ale najlepiej by było żeby nie wyświetlało skrótów do najnowszych postów tego działu na głównej.
--- Koniec cytatu ---
I to co zrobiłem było jedyną opcją żeby tak było. Jak wdzięczni potrafią być użytkownicy miałeś okazję obserwować przez ostatni czas, jedni chcą odstrzelić za to ze wogle ruszyłem ich uber fajną nową zabawkę, drudzy za to że ona wciąż istnieje.
Dormio:
--- Cytat: Ireul Taar w Wrzesień 16, 2010, 10:49:16 ---CHCĘ BY CENTRALA BYŁA TYLKO O EVE.
Wszystkie pierdoły weg. Można zostawić linki do dedykowanych for, jako ciekawostkę, albo i nie.
Jak będę chciał czytać o czołgach - wejdę na forum czołgów, jak o dupie Maryni - na redtube ;) Lepiej mało postów a na temat.
To jest EVE-CENTRALA! Nie blogasek babci Mani.
--- Koniec cytatu ---
signed !
NeX:
Centrala jest o EVE i posty o innych grach nic w tej kwestii nie zmieniają.
Na kiego grzyba robić osobne boardy dla innych gier, które i tak zaraz zdechną. Przecież te wszystkie popularne tematy z innymi grami są żywe przez kilka tygodni. Albo gra jest chwilową odskocznią jak Torchlight, czy jakieś tam flashowe ludziki, którymi się pyrgaliśmy. Albo nawet jak ma długofalowy potencjał, to na naszym forum jest tylko alternatywą graczy EVE, którzy gdyby interesowali się tylko np WoT, lub Perpeteum, to znaleźliby sobie dedykowane forum do niego. O co to całe zawracanie dupy?
PS @Ireul, a może byś tak spamował częściej niż raz do roku, to by było więcej o EVE :P
Straszny:
--- Cytat: Ireul Taar w Wrzesień 16, 2010, 10:49:16 ---CHCĘ BY CENTRALA BYŁA TYLKO O EVE.
Wszystkie pierdoły weg. Można zostawić linki do dedykowanych for, jako ciekawostkę, albo i nie.
Jak będę chciał czytać o czołgach - wejdę na forum czołgów, jak o dupie Maryni - na redtube ;) Lepiej mało postów a na temat.
To jest EVE-CENTRALA! Nie blogasek babci Mani.
--- Koniec cytatu ---
fajnie, gdybyś brał przez ostatnie 2-3 lata jakikolwiek udział w życiu community eve to może miałbyś inne zdanie...
takie coś, brak tematów o innych grach, oznacza że życie na centrali praktycznie zamrze. ALe to Ci nie przeszkadza bo i tak sie w nim nie udzielasz.
niech zdycha.. aby w porządku.
Dzięki tematom na EVE znalazłem tutaj np świetne towarzystwo dobrych graczy do pogrania w Supremacy 1914, militarne, planszowe fajne darmowe MMO (do któego tak btw myślałem wrócić i zorganizować gre dla centralowiczów)
F-YU:
eve jako temat dla wielu nawet grających graczy jest tematem wyczerpanym... i aktywują się tylko jak się jakiegoś flama rozkręci albo coś się faktycznie w tym eve dzieje...
centrala tylko o eve to nudna centrala...
Gregorius
[btw. nie mam nic przeciwko topicom typu "o czołgach" czy jakoś tak. Jednak kierowanie całego forum w stronę innych mmo może spowodować nalot bydła i emo-neo.
ktoś kto innym wymyśla od czterokopytnych... zazwyczaj sam należy do tego zacnego grona - a takie wypowiedzi służą jedynie prymitywnemu zgnojeniu ludzi którzy mają inne zdanie. forum jest od tego aby dyskutować i zciągać na nie jak najwięcej ludzi - inaczej robi się kółeczko wzajemnej adoracji.
to nie twój klasztor... wszędzie nie możesz być bogiem. :-\ i mam nadzieje że ludzie to zrozumieją i coś się tu ruszy na +.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej