Eve Online > Dyskusje ogólne

Znowu te czołgi... czyli o wyzszości EVE nad Wot i dyskusje poboczne

<< < (31/42) > >>

Okropniak:
Sokole - to było pytanie retoryczne ośmielę się zauważyć. ale dobrze że napisałeś - może ktoś odkryje to nowum ;p

W "tle" pytania - chodziło mi o to kto kupuje te GTC skoro kerbiry tego nie robią? (też retoryczne, zanim ktoś się weźmie za uświadamianie Okropniaka...)

NeX:
  To wina CCP, bo nie przyznaje się, że EVE to gra hazardowa, w której nie ma wirtualnej gotówki, a EVE ISK jest w rzeczywistości jednokierunkowo wymienialną walutą.

Wszystko co wybucha, wybucha za prawdziwe, ciężko zarobione przez kogoś pieniądze  :P

SokoleOko:
Kupują NOWI.

Bo starzy PvP-erzy z dostępem do 0.0 płacą też plexami.

Teraz ja zapytam (nieretorycznie) - JAKIE znaczenie z punktu widzenia CCP ma to KTO kupuje GTC, a kto płaci plexem?

Okropniak:
Właśnie to że nie ma znaczenia dla CCP ma znaczenie dla EVE.
Bo jak im zacznie to na pysk padać to i NOWI (bo gra nie taka fajna i po 1roku można dopiero coś robić) albo PVP (którzy często gęsto dokupują GTC na nowe statki) odejdą - i zostanie banda kerbirów gardłująca jak im to niedobrze i źle i że w HIGH jest tak miodnie i fajnie ale jak to?... ŻYWĄ GOTÓWKĄ PŁACIĆ????????

VonBeerpuszken:
Jesu....odkąd gram w EVE, czyli dwa lata, czytam wciąż to samo - EVE jest nudna, CCP to zło zlewające tych naj..naj..najprawdziwszych graczy czyli hardpefałperów (mających x altów na których farmią iski na tych wstrętnych misjach lvl4 w tym obrzydliwym hi-seku), każdy kto nie złomuje masowo raciarek/podów/noobshipów/innych małobronnych staków jest kerbirem nie zasługującym na to żeby spojrzeć w jego kierunku itp...itd...
Odkąd też pamiętam wciąż te same "proroctwa" upadku gry, odejścia masowego graczy (oczwyiście onych hardpefałperów) i wogóle końca świata...
A gra o dziwo ma się dobrze, a nawet coraz lepiej  :) w dodatku dziwnym trafem ci biedni pokrzywdzeni "prawdziwi gracze" wciąż grają....
Taka mała konkluzja, gra nudzi? Jest do bani? to po kiego grasz? Wrodzony masochizm?
P.S.: apropos plexów, nie tylko NOWI grają za real gotówkę, ja np. na samą myśł o kerbirzeniu na plexa dostaje dreszczy, wolę wydać te 50 zł miesięcznie niż spędzić choćby pół godziny na pasku/anomalce żeby móc pograć następny miesiąc.
I teraz zastanawia mnie jedno... kto tu jest kerbirem... ktoś kto kupuje GTC z wyżej wymienionych powodów i poleci sobie od czasu do czasu na jakieś mordobicie czy ktoś kto złomuje masowo w/w statki a w międzyczasie w tym paskudnym HI farmi na plexa?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej