Śmietnisko > Flamewar

Flejm: AAA pod ostrzałem

<< < (9/9)

Pol Kent:

--- Cytat: akira akawa / Zuglub w Wrzesień 23, 2010, 13:26:59 ---ale wstyd....
To juz jest oportunizm pociągnięty do maximum.
szkoda tego polish w nazwie :/

--- Koniec cytatu ---

O lol...Akira tylko w depresję nie popadnij  :P O ile pamiętam jak Atlas wydymał kolesi z Green Alliance to znaczna ich część (nie będę się silił na liczby czy procenty) dogadała się z nowymi właścicielami terenu i zmieniła barwy klubowe. O ile wiem (ktoś tu tez pisał o tym) -A- dokładnie tak samo wydy**ło swoich rentiersów w Teneryfie, w rezultacie część wróciła do Empire i być może tez już jest gdzieś na drugim końcu galaktyki, może w NC - nie wiem a inni jak w/w APA dogadali się z nowymi właścicielami terenu. Hmmm.... pozgadujmy..może im się opłaciło ? Może im pasuje do ich stylu gry ? O już wiem ! Może C0ven rozszeżyłby Inner Brass ? Podobno macie tyle terenu wolnego ? Tylko warunki jakieś normalne a nie a d**y to kaska od rodaków do Was by popłynęła a może i jakichś kerbirów na PvPerów przerobicie ?

Nitefish:
O ile dobrze pamiętam, to rentiersi zazwyczaj wynajmują przestrzeń, kerbirzą żeby ją opłacić i na tym się kończą ich obowiązki wobec sojuszu udostępniającego przestrzeń.
W świętej pamięci Atlasie pety mogły lecz nie musiały uczestniczyć w niektórych opach obronnych.

Innymi słowy dla peta nie ma różnicy od kogo wynajmuje przestrzeń. Skoro za to płacą to nie należy od nich oczekiwać miłości, troski oraz szaleńczej obrony. Z drugiej strony niech nie oczekują, że nadrzędny sojusz będzie się nimi specjalnie przejmował. Nie ci to inni i tyle.

Jeśli są w jakiejś części Eve inne zależności to poproszę o komentarz bo po prostu ja się z nimi nie spotkałem.

sc0rp:
Gdzies czytalem deklaracje Legionu, ze oni bronia swoich rentiersow bo traktuja wynajety teren jako wlasny i w razie potrzeby beda go bronic tak jak swoich macierzystych. Z tym ze wiadomo czesto deklaracje nie ida w parze z rzeczywistoscia.

Doom:
Te deklaracje dotycza raczej sytuacji w których na terenach ich rentiersów pojawiaja się wraze blokery, a i to w sytuacji w której home fleet nie jest zajęte kasowaniem tych ustrojstw na rdzennych terenach

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej