Śmietnisko > Flamewar
Flejm: AAA pod ostrzałem
Kira Korpii:
Widzisz okreslenie Twojego postu "stekiem bzdur" jest bardziej sensowne niz jego tresc i ja nic na to nie poradze.
A dystans to ja zawsze zachowuje, tylko pilnuje obiektywizmu. Sam musisz mi przyznac, ze nie odpowiadam na kazdy post o was, tylko czepiam sie tego jednego konkretnego.
CATfrcomCheshire:
Glebokie uczucie, jakim darzy Twoj korp moja skromna osobe nie jest zadna tajemnica, objawialo sie w komentowaniu wszystkiego, cokolwiek bym nie powiedzial albo napisal, jak jeszcze byliscie w coven ;D Niektorzy po prostu ulegaja temu zaureczeniu bardziej, niz inni. Ciekawe, czy na waszej PBNowej liscie of hate plasuje sie juz gdzies w okolicach La Mara, czy raczej Widgeta ^^
Mimo to przydaloby sie jednak troszke obiektywizmu
Pimpeck:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Wrzesień 19, 2010, 16:49:24 ---Glebokie uczucie, jakim darzy Twoj korp moja skromna osobe nie jest zadna tajemnica
--- Koniec cytatu ---
Kocie z Czeszer,
nasz korp nie darzy Cie niczym glebokim (plytkim zreszta tez nie). To jest oficialne stanowisko PBN.
Pozdro
Pimp.
edit: literki
Kombat:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Wrzesień 19, 2010, 16:49:24 ---Mimo to przydaloby sie jednak troszke obiektywizmu
--- Koniec cytatu ---
Powiedział król obiektywizmu
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Kombat w Wrzesień 20, 2010, 21:44:09 ---Powiedział król obiektywizmu
--- Koniec cytatu ---
Jak tam sytuacja, czy Molle przyjal juz Toudiego spowrotem, czy nadal jest obrazony, ze wybraliscie sobie innego Ksieciunia na jakis czas ? ;D
--- Cytat: Pimpeck w Wrzesień 20, 2010, 20:26:00 ---
nasz korp nie darzy Cie niczym glebokim (plytkim zreszta tez nie). To jest oficialne stanowisko PBN.
--- Koniec cytatu ---
Dzieki, kamien z serca, to jeszcze przestanmy udawac, ze zwracamy na siebie jakos szczegolnie uwage na tym forum, i chyba wszystkim bedzie przyjemniej sie rozmawialo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej