Śmietnisko > Flamewar

Flejm: AAA pod ostrzałem

<< < (3/9) > >>

Venzon 2003:

--- Cytat: Sheratos w Wrzesień 13, 2010, 11:34:54 ---Chyba ze ci chodzi o te ostatnie posty z przed 2 tygodni bo wtedy to Venzon trollowal centrale wtedy :D

--- Koniec cytatu ---

naiwny, kto sie zlapal na mojego trolla
kazdy kto sie troche orientuje w polityce naszego korpa wie, ze najwiecej dobrych znajomych mamy wlasnie w ex-gbc i ex-bob
osobiscie nie spotkalem w eve bardziej zyczliwych i przyjacielskich ludzi

sc0rp:
A mozna jeszcze zapytac skoro jestescie w IT to czemu nie macie taga? Jakas mechanika gry, czy jestescie calkowicie niezalezni czy jakis inny powod?

ninja edit: Jesli to nie tajemnica to jaki jest stosunek IT do konfliktu -a- vs init/pl bo poki co wyglada na to ze trzymacie wlasna 3cia strone ;)

Venzon 2003:

--- Cytat: Dark Flonoe w Wrzesień 13, 2010, 11:49:03 ---A mozna jeszcze zapytac skoro jestescie w IT to czemu nie macie taga? Jakas mechanika gry, czy jestescie calkowicie niezalezni czy jakis inny powod?

ninja edit: Jesli to nie tajemnica to jaki jest stosunek IT do konfliktu -a- vs init/pl bo poki co wyglada na to ze trzymacie wlasna 3cia strone ;)

--- Koniec cytatu ---

nie jestesmy w IT dlatego nie mamy taga
IT dziala jako trzecia strona i chce wkurwic as many as possible, kazdy ogarniety w polityce wie czym to sie skonczy :P

Sotharr:

--- Cytat: Sheratos w Wrzesień 13, 2010, 09:50:02 ---EMO RAGE DETECTED. SC upadlo nie z powodu resetu c0venu/SE tylko z powodu faila kampani na polnocy i popadnieciu LS atlasu i (chyba) AAA w otepienie i ogolne olewanie EVE :)

--- Koniec cytatu ---

Emo rage? Dlaczego żałosny koniec twojego sojuszu i przypuszczalnie równie żałosny koniec AAA ma powodować u mnie emo rage?
Nas nikt nie atakuje, więc jest to dla mnie co najwyżej świetna rozrywka. Emo rage będę miał, gdy dostatecznie głęboko wejdziecie w dupę Mollemu, aby zechciał oddać wam nasze stacje. ;)

Rozłam w SC zaczął się od olewania wspólnych akcji przez SW, a następnie zresetowania wszystkich wokół przez SE. Lobbowanie za resetami spowodowało rozluźnienie więzów i generalne olewanie sojuszników w ramach SC. Z tego między innymi wyniknął fail na północy, bo kampanie wymyślone przez IT już na tym etapie zwisały Atlasowi i AAA, co zresztą potwierdził sam Molle.
Wystarczy porównać, kiedyś AAA było w stanie zgromadzić w 49- 1400 osób, a teraz w obronie swoich CSAA — marne 200.
Podzielone SC jest po kolei orane przez PL. vOv

Tak czy inaczej nie daję bratniej pomocy dla AAA więcej niż tydzień. ;D

Yogos:
Olewania "wspólnych" akcji mniam mniam ale tekst.

Dla kogo "wspólne" dla tego wspólne, Liam umawiał sobie co chciał a potem przychodził i prosił o udział w nich.
Po drugie z jakiej paki SW miał lecieć na północ ? Bo Moll i Bobby tak chciał ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej