Śmietnisko > Off Topic
Offtop, z tematu o AAA
Sheratos:
Pare dni temu ROL/SE/C0VEN i chyba nic sie nie zmienilo w tej kwesti
kaleba:
Nie jestesmy uzaleznieni od nich ;)
Oczywiscie majac ich za sasiada bedzie lepiej niz miec za sasiada powiedzmy PL + INIT.
lastverb:
--- Cytat: ChemicalRider w Wrzesień 12, 2010, 10:57:27 ---Ja jestem ciekaw co SW zrobi, tak czy siak są uzależnieni od -A-.
--- Koniec cytatu ---
Wytlumacz prosze. Uzaleznieni? SW to nie AAAC i nigdy nie potrzebowalo dostepu do hed zeby miec transport do empire.
KiFuso:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Wrzesień 12, 2010, 13:02:37 ---lol, postaraj sie ogarnac sytuacje troche szerszym spojrzeniem, niz z punktu widzenia peta, ktory faktycznie jest uzalezniony od AAA
Mam na mysli to, ze przylecimy i zrobimy to, co trzeba zrobic. To, czego nie zrobil Atlas, ani jak do tej pory AAA - bedziemy walczyc.
--- Koniec cytatu ---
Cat, zapomniałem jaki ty zajebisty jesteś :)
Tylko nie rozumiem tego "punktu widzenia", akurat to my jesteśmy w środku frontu a nie wy.. a uzależnienia się odkrywa dopiero wtedy kiedy czegoś zabraknie - poczekamy zobaczymy.
IT jednak zaatakował -A- ? Czyli zapewne syski będą chcieli wrócić do Esoteri?
Anna Nietrzeba:
Nie jestem zaskoczony, że IT zaatakowało AAA to wpisuje się w ich długą tradycję napadania na (ex)sojuszników kiedy nie są już potrzebni. Min dlatego odpowiednika NC na południu to raczej dłuuugo nie będzie bo wszelkie sojusze z Bobem to jak podpisanie cyrografu z diabłem ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej