Eve Online > Dyskusje ogólne
Konkurs CCP - zaprojektuj własny statek
Ellaine:
Mysle ze wielu uczetnikow wrzucajacch cos mimo braku talentu liczy na obiecany w regulaminie upominek - niespodzianke w grze. To moglby byc plex albo jakis unikalny stateczek - warto sie chwile pobawic :)
Gregorius:
tzn. chodzi mi o te, zakwalifikowane do 'udziału w konkursie'. Już teraz sporo "ścierwa" tam trafia, a niebawem będzie tam uber spam - a mi chodzi tylko o te sensowne zgłoszenia :D Ale sam sobie odpowiem - muszą zrobić taką galerię :D
choć najbardziej podoba mi się ten:
Khobba:
--- Cytat: Gregorius w Wrzesień 09, 2010, 19:06:27 ---tzn. chodzi mi o te, zakwalifikowane do 'udziału w konkursie'. Już teraz sporo "ścierwa" tam trafia, a niebawem będzie tam uber spam - a mi chodzi tylko o te sensowne zgłoszenia :D Ale sam sobie odpowiem - muszą zrobić taką galerię :D
choć najbardziej podoba mi się ten:
--- Koniec cytatu ---
matarski?
tak na serio, najbardziej podoba mi się ten. Chyba jedyne sensowne zgłoszenie jak dotąd, btw.
Porzeczka:
ja bostawiam ze konkurs bedzie na nowego msa frakcyjnego... chyba ze matka bedzie wyrzucac bpc na inny uber ship... ale moim zdaniem wygra jakis projekt matki...
ogolnie to jest pare fajnych propozycji ale zobaczymy co jeszcze sie pokaze ;)
Toporov:
--- Cytat: Khobba w Wrzesień 09, 2010, 19:11:22 ---matarski?
tak na serio, najbardziej podoba mi się ten. Chyba jedyne sensowne zgłoszenie jak dotąd, btw.
--- Koniec cytatu ---
Fajny i jak na matara przystało nie zabrakło panelu słonecznego :), a stealth to z tego dymu chyba ma :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej