po expie i iskach widac ze misja wygrana nie mysle sie ?
ile jest przy takim zachowaniu jak przegrasz ?
co do farmienia to ja mam 4 tanki:
hummel - naprawa do 2k, ammo juz gorzej bo moze byc i 7k ale zazwyczaj 20-24k przychodu przy wygranej, 12k przy przegranej (wiez moze nie byc zysku)
t-34 - naprawa i ammo jak twoja matylda ale fun wiekszy, nawet w grach z samymi t9-t10 nie mialem przychodu mniejszego jak 12k przy przegranej (czyli z 10k zysku) wygrane mialem nawet po 25-27k, no i fun jest straszny, ale tylko z tym gunem 112/85 i rof 26
su-85 - z gunem zis6s 167/300 robi krzywde, naprawa/ammo i zyski jak t-34 ale zupelnie inny styl gry, trzeba przykampic ale dobry tank do gry podczas kolacji
celujesz 1 reka a jesz druga
is-4 - moj rekordzista, pelny upgrade, narazie tylko 1 rig ale pracuje nad tym, czasem przy przegranej jak mnie np arty sprzatnie albo ktos podpali i przegramy to jestem okolo 5k w plecy na mecz
ale zazwyczaj przy 3-4 killach (norma) jest okolo 10-15k do przodu juz po odliczeniu naprawy i ammo, ale bywa ze po dobrym meczu po odliczeniu naprawy i ammo jestem 40-50k do przodu
moj rekord to jakies 70k - 15k na ammo bez naprawy
zapomnialem dodac, przed wipem mialem jeszcze leosia i a-20 do szybkiego zarabiania, czytaj na pale skoutuje gine i drugim to samo a potem normalna walka innym tankiem
ogolnie idzie jakos 100k na godzine