Forum Gry > World of Tanks

farmienie w WoT - jak najszybciej zarabiać

<< < (4/19) > >>

Straszny:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 07, 2010, 14:34:13 ---Ja dodam, ze artyletia jest rowniez dobra. Na runde idzie i wycisnac 80k :3.

--- Koniec cytatu ---

oooo.. ide pogadać ile znajomi na tych SU wyciągają... nie doceniałem tematu artylerii.

Soulscream:

To jakiejs sredniej klasy arty, wciaz sie ucze jak tym strzelac wiec duzo idzie w powietrze. Znajomi polecaja su-51 (tier 6 radziecki) badz hummelka (tier 5 niemiecki). Niemiecki jest slabszy ogniowo, ale jest mobilny i lepiej opancerzony.

Ptysiu:
Trochę polatałem w Churchillu, obecnie kasę ładną mam z KV. Naprawy są droższe jedynie marginalnie, ammo jest juz znacznie bardziej kasożerne. Natomiast jestem w stanie uszkodzic praktycznie każdy czołg, bez względu na tier (no może poza mausem :P), czego o churchillu powiedziec sie nie da. Przekłada się to dośćznacznie na kasę. No i samopoczucie jakby lepsze po grzmotnięciu większego ;).

amra:
Dobra, a jakies porady aby przyfarmic dla kogos kto nie dostal 5k golda ? ;)
Przez weekend dobilem do Panzer IV i ciulam expa i sreberko na 3001(h), ale idzie to mozlonie bardzo, w kazej starciu jestem na dnie listy i glownie robie za latwy cel dla tiger 2, is-3 i innych monsterkow.

Mac Dercad:
Jeśli chodzi o pieniądze, to jak mówiłem - Luchs. Jeśli xpeki, to też Luchs, pod warunkiem, że masz go wymaksowanego i możesz wydać złoto na free experience. Sama gra PzIV jest dość przykra, chociaż z najlepszym działem można uczciwie pokampić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej