Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT w Syndicate
Frankie:
--- Cytat: Venzon 2003 w Sierpień 31, 2010, 13:30:53 ---twoj argument, ze boja sie atakowac flote 150 drejkow za pomoca 150 hacy jest smieszny
tylko noob z empire sie na to zlapie - flota 150 drejkow rozerwie na strzepy te armor hacyki - mozesz pisac co chcesz ale takie sa fakty
--- Koniec cytatu ---
To chyba w inna gre gramy. Pierwsza z brzegu bitwa armor hac vs drake http://kb.eve-doom.com/?a=kill_related&kll_id=7305524. Ups czy ja widze totalna zagłade floty draków i 3 stracone dictory? Nie będę już wspominał, że mieliśmy tu tylko 6 logistyków, a oni lecieli z 30.
P.S. Mam do Ciebie duży szacunek jako pilota, ale ostatnio mało latasz i może bardziej tonuj swoje wypowiedzi, bo jak widać mylisz się i chyba nie podążasz za nowymi trendami.
Kareem:
--- Cytat: Frankie w Sierpień 31, 2010, 13:37:58 ---To chyba w inna gre gramy. Pierwsza z brzegu bitwa armor hac vs drake http://kb.eve-doom.com/?a=kill_related&kll_id=7305524. Ups czy ja widze totalna zagłade floty draków i 3 stracone dictory? Nie będę już wspominał, że mieliśmy tu tylko 6 logistyków, a oni lecieli z 30.
--- Koniec cytatu ---
Frankie, ale to jest walka dobrej floty armor haców na fitach t2 z jakąś zbieraniną t1 cruzów i pseudo-snipe armoro-shieldowymi bckami z działami i launcherami meta 1 + kilka frejek. Pewnie nawet to jedna flota nie była.
Venzon 2003:
--- Cytat: Frankie w Sierpień 31, 2010, 13:37:58 ---To chyba w inna gre gramy. Pierwsza z brzegu bitwa armor hac vs drake http://kb.eve-doom.com/?a=kill_related&kll_id=7305524. Ups czy ja widze totalna zagłade floty draków i 3 stracone dictory? Nie będę już wspominał, że mieliśmy tu tylko 6 logistyków, a oni lecieli z 30.
--- Koniec cytatu ---
kolejna demagogia z twojej strony
wkleiles jakas random flotke goonsowych drejkow, ktorych tu widze raptem 30 i to jeszcze na jakims pasywnym tanku http://kb.eve-doom.com/?a=kill_detail&kll_id=7305527
jakim cudem chciales, zeby te nooby wygrali z flota ogarnietych pilotow cry, doom i reszty?!
powaznie, taki kit kupia tylko ludzie, ktorzy znaja 0.0 z opowiesci
edit: wystawiliscie 150 drejkow zeby nawet w przypadku ewentualnej przegranej podniecic sie tym, ze straciliscie 100 drejkow ale zajebaliscie IT 100 armor hacy - it was nie zaatakowalo bo kazdy wiedzial, jaki bedzie rezultat tej walki
wjebanie 100 hacy zabijajac 100 drejkow nie jara nikogo - chyba, ze ehonor nie pozwala odpuszczenie sobie walki
Frankie:
--- Cytat: Kareem w Sierpień 31, 2010, 13:44:49 ---Frankie, ale to jest walka dobrej floty armor haców na fitach t2 z jakąś zbieraniną t1 cruzów i pseudo-snipe armoro-shieldowymi bckami z działami i launcherami meta 1 + kilka frejek. Pewnie nawet to jedna flota nie była.
--- Koniec cytatu ---
No ja zakładam, że IT dobrze fituje swoje haci. Nigdzie nie pisałem, że mieliby rozwalić flote bez strat własnych, ale nie mówcie ze flota 150 armor haców i 30 guardnianów nie ma szans z flota drakowa. przy tej ilości haców 4 draki schodzą na alfe.
EDIT: Nazwiesz każda flote random, by wyszło na twoje. IT wskakiwałoby jako 3 strona. Tak sie składa, że te 150 draków miało na sobie 300 NC. Przy dobrym dowodzeniu spokojnie IT mogłoby namieszać na gridzie. Nie mieli jaj żeby wskoczyć i tyle. Mowisz, że maja ogromne ilości kasy a nie sa w stanie zaryzykować haców.
Idąc dalej nie atakują posów supercapami, bo boja się hotdropa CH. Alliance który ma 6k+ ludzi boi sie hotdropa alliance, który ma 600...(za evenews24.com Tonight first Ev0ke tower on a highend was killed by IT alliance. Surprisingly not one capital ship engaged there, and a medium sized battleship fleet finished the job. The tower was located in A9D-R0 (Syndicate) VI – Moon 7. Sources within IT confirmed the change in the strategy due to orders to be very careful to avoid any hotdrop opportunities from Cry Havoc. and friends.)
Goomich:
--- Cytat: Frankie w Sierpień 31, 2010, 13:14:48 ---Posumowując bitwy o moona w Hare IT osiągneło takie straty (w ogromnej większości t2 shipy więc nie ma ubezpieczenia),
--- Koniec cytatu ---
You're sooooooo pre-tyrtanis.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej