Forum Gry > Inne gry
Dust 514
Oxylan:
--- Cytat: NeX w Sierpień 27, 2010, 23:51:23 ---@Oxy - gdyby EVE nie miała wieloletniego systemu skilowania, to przy takiej skali rynku Science Fiction jaki jest obecnie, już by nie istniała nie mając skąd napompować 300k nowych graczy co kilka miesięcy. W tej chwili mamy względną równowagę contentu zapewnianą właśnie stałymi kontami graczy, którzy ciągle skilują. Inne kosmiczne strzeladła obejmują grupę klientów w granicach błędu statystycznego.
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się, EVE jest specyficzną grą nie dla każdego, jest dla ludzi cierpliwych i dla tych którzy lubią wyzwania i klimat sf, CCP o tym wie i dba o gre jak tylko może, co prawda z lagiem i mechaniką sami nie mogą wygrać ale jakby nie było eve ma już kilka ładnych lat i tak stabilnej - ogromnej gry online raczej nie ma, z innej strony sama idea mozolnego skilowania czy robienia lernow zapewne przytłacza wielu ludzi którzy od eve oczekiwali czegoś bardzej na luzaku, świat w eve jest wymarzonym swiatem sf każdego gracza ktory lubi taki klimat ale nie dla mas :) dlatego wpomniałem że podobna mechanika uczenia się itp w fps to raczej kiepski pomysł z punktu marketingu i speców od zabawy dla mas.
Ps. Czekam na topic o world of darknes, kolejna tajemnica CCP \^,..,^/
Pozdro
Racjel:
--- Cytat: NeX w Sierpień 27, 2010, 23:51:23 ---Obstawiam, że DUST514 po zintegrowaniu ze światem EVE będzie miał swoją szansę na stałą egzystencję. Zapewne bez milionów graczy, ale nawet tak jak w EVE 300k oznacza wielomilionowy dochód dla developera i stałe miejsce na rynku, które jest cenniejsze od żałosnych mrzonek o zrobieniu kolejnego Heroic Fantasy z wielkimi, iskrzącymi, fioletowymi mieczami w rękach filigranowych, roznegliżowanych elfek - na które jak najbardziej lubię patrzeć o ile są ładne. W WoWie jednak nie są, więc na moją sympatię się nie łapią i miliony much mnie nie przekonają do niego. Wolę marnować czas w blaszankach EVE :P
--- Koniec cytatu ---
Święte słowa
sorrowpl:
Mi taka akcja pasuje i tak gram na ps3 kopiąc to chociaż będąc świadomy grając w DUST'a coś się dzieje w EVE to jest to dodatkowa motywacja więcej killi więcej kasy i jakiś player traci planetę :D
Gromor:
Mały update, wizja EVE (i Dust), co sądzicie?
http://www.youtube.com/watch?v=45mlVuLs_Nw&feature=player_embedded
ch4os:
Ehh, może i ładnie.. ale.. na gwizdek nam Dust?, nawet konsoli nie mam... (current geny coraz mocniej odstają nawet od średnich pctów), a przez to część pracy która mogłaby być włożona w eve idzie w jakiegoś o zgrozo fpp, wiem ze dusta robi oddzielny team... ale do integracji i tak jest pewnie oddelegowana grupa która mogłaby coś z pożytkiem dla nas robić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej