Forum Gry > Inne gry
Dust 514
Soulscream:
--- Cytat: Doom w Grudzień 27, 2013, 16:07:16 ---Jak od początku robili produkt tak aby był niewypałem to mają za swoje
--- Koniec cytatu ---
No bo po co zrobić strzelanke na pc i zarobić dużo kasy :).
Filip Bonn:
Sony posmarowało im podobno grube $$ za wyłączność , trzeba by było ccp spytać teraz czy żałują.
Doom:
Moim zdaniem powinni, ograniczenie się do ps3 bez uwzględnienie chociaż next gena to był strzał w stopę na wysokości jajek ze śrótówki, rzeczywistość zweryfikowała ze wśród fanów eve nie ma aż takich napaleńcół aby kupować konsolę pod jeden tytuł, a na tle konkurencji z tego co słyszałem od premiery dust zasysa (chociaż dalej niezrozumiałe jest dla mnie bycie zboczeńcem który gra w fpp na padzie ogólnie)
Okropniak:
--- Cytat: Doom w Grudzień 29, 2013, 13:42:13 ---Moim zdaniem powinni, ograniczenie się do ps3 bez uwzględnienie chociaż next gena to był strzał w stopę na wysokości jajek ze śrótówki, rzeczywistość zweryfikowała ze wśród fanów eve nie ma aż takich napaleńcół aby kupować konsolę pod jeden tytuł, a na tle konkurencji z tego co słyszałem od premiery dust zasysa (chociaż dalej niezrozumiałe jest dla mnie bycie zboczeńcem który gra w fpp na padzie ogólnie)
--- Koniec cytatu ---
ostatnio nawet jak z kumplem gadałem wyszło że jakby ten cały DUST na PC był to nawet czekając na resztę ludzi we flocie, albo jak się akurat nic nie dzieje można by się przełączyć i w dust pograć - ale kupno konsoli i strzelanie z pada???
porażka...
Goomich:
--- Cytat: Mapryl w Grudzień 29, 2013, 04:00:34 ---Sony posmarowało im podobno grube $$ za wyłączność,
--- Koniec cytatu ---
Raczej MS nie chciał zezwolić na komunikacje z TQ.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej