Forum Gry > Inne gry

Dust 514

<< < (71/80) > >>

Lt Rook:

--- Cytat: Mona X w Grudzień 29, 2013, 16:48:39 ---Raczej MS nie chciał zezwolć na komunikacje z TQ.

--- Koniec cytatu ---

Plotka niesie że MS chciał aby serwer Dusta (część TQ i rozproszona podsieć, bo Dust obsługuje kilka serwerów-proxy na świecie) był pod ich administracją, CCP oczywiście na to się nie zgodziło.

Soulscream:

--- Cytat: Okropniak w Grudzień 29, 2013, 15:14:48 ---ostatnio nawet jak z kumplem gadałem wyszło że jakby ten cały DUST na PC był to nawet czekając na resztę ludzi we flocie, albo jak się akurat nic nie dzieje można by się przełączyć i w dust pograć - ale kupno konsoli i strzelanie z pada???
porażka...

--- Koniec cytatu ---

Strzelanie z pada to kwestia przyzwyczajenia. Serio mówię. Zresztą do konsoli możesz podpiąć mysz i klawiaturę. Znam ludzi co tak grają. Problemem z DUSTEM jest wybór platformy tylko i wyłącznie.

Doom:
wcześniej w tym temacie się wypowiadali ludzie którzy w dusta "grali" na myszy i klawie i coś im sie w tym bardzo nie podobało, nie chce mi się szukać co dokładnie, chyba szybkosc poruszania celownika czy coś

Naicinh:

--- Cytat: Doom w Grudzień 29, 2013, 17:25:57 ---wcześniej w tym temacie się wypowiadali ludzie którzy w dusta "grali" na myszy i klawie i coś im sie w tym bardzo nie podobało, nie chce mi się szukać co dokładnie, chyba szybkosc poruszania celownika czy coś

--- Koniec cytatu ---
Pamietam musialem uzyc bardzo prostej myszy Majkroszoftu zeby dalo sie grac, Razer byl wolny na maksa mimo 2000+ dpi. Cos z ustawieniami bylo ze nawet na maksa ustawiona czulosc  byla niewytarczajaca. Poza tym bylo ok, tyle ze gra byla dosc nudna i ogolnie slaba. Mam nadzieje ze dzieki Planetside'owi na PS3 CCP pojdzie po rozum do glowy i zrobi to na PC. Wtedy napewno duzo wiecej ludzi bedzie w to grac. Genneralnie mamy za duzo kabli pod biurkami zeby jescze plajstajszyn upychac, a na tv gra wyglada duzo gorzej niz na monitorze.

SokoleOko:
Tyle, że prosty port na PC będzie wyglądał jak "idź stąd i nie wracaj".

Z kolei zrobienie porządnej (= dzisiejszej) grafiki to pewnie taki sam wysiłek jak zrobienie tego na PS4.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej