Forum Gry > Inne gry

SW: The Old Republic

<< < (12/23) > >>

NeX:
  Ja na pewno zagram, choćby ze względu na sympatię do KOTORów; szczególnie pierwszego. Grafika bardzo sympatyczna i utrzymuje podobny klimat do KOTORa, więc starzy gracze będą zadowoleni. Cieszy mnie też, że dotrzymano słowa i mamy grę fabularną w wersji MMO. Tym lepiej, a to czy rozgrywki starczy mi na trzy miesiące, czy na rok nie ma specjalnie dużego znaczenia, byle było ciekawie. Nie każda gra MMO musi przykuwać gracza na 10 lat jak Anarchy, czy EVE. W DDO ludzie spotykają się od czasu do czasu jak na partyjkę pokera i też jest OK. SWTOR powinien się dobrze utrzymać na rynku.

Starakopara:

--- Cytat: NeX w Październik 11, 2011, 16:49:39 ---  Ja na pewno zagram, choćby ze względu na sympatię do KOTORów; szczególnie pierwszego. Grafika bardzo sympatyczna i utrzymuje podobny klimat do KOTORa, więc starzy gracze będą zadowoleni. Cieszy mnie też, że dotrzymano słowa i mamy grę fabularną w wersji MMO. Tym lepiej, a to czy rozgrywki starczy mi na trzy miesiące, czy na rok nie ma specjalnie dużego znaczenia, byle było ciekawie. Nie każda gra MMO musi przykuwać gracza na 10 lat jak Anarchy, czy EVE. W DDO ludzie spotykają się od czasu do czasu jak na partyjkę pokera i też jest OK. SWTOR powinien się dobrze utrzymać na rynku.

--- Koniec cytatu ---

This  ;)

Pol Kent:
Buhahahahaha..... Polecam mniej więcej od 1:25 do 1:35 konfrontacja rycerza Jedi z łowca nagród :-0
http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=18785
Jeśli takich scen będzie w grze więcej to kto wie, może się zagra.

ManganMan:
Dawno nie było mnie w temacie...

Jak tam wygląda sytuacja z opłatami?

Soulscream:
Sa, nikt nie wie czy beda gtc sprzedawane w polsce. Jakos mnie to nie przeraza. Jakos mnie to za bardzo nie przeraza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej