Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polska spolecznosc w Nowym Edenie.

<< < (5/12) > >>

Ellaine:
Zmotywowałeś mnie do pogrzebania w modach do kb :)

sc0rp:

--- Cytat: Colonel w Sierpień 12, 2010, 11:27:29 ---nie widać tez ransomowania

--- Koniec cytatu ---

Fakt :) Tak czy inaczej sa korpy ktore graja wspolnie jak np. blyskawica czy apa a na ich kb od tygodni jest "no data" bo nie kreci ich pvp.

mpp:

--- Cytat: Mikker w Sierpień 11, 2010, 16:39:37 ---Czyli jak nam idzie , co sie dzieje , etc.Moze uda sie nam rozwinac kilka ciekawych dyskusji , flamow.Cokolwiek byle bylo ciekawie na centrali.

A wiec w tej chwili mamy mniej wiecej 4 grupy polakow ktore mozna wymienic jako rozwijajace sie i wykazujace aktywnosc.

Bufu (atlas) - w ciagu ostatniego czasu z corpa pvp roamerskiego srodek ciezkosci przesuneli w kierunku corpa bardziej pod allians w ktorym sie znajduja czyli "sov holder" , duza zmiana wart z tego co zaobserwowalem chociaz kilka dinozaurow sie pojawilo ostatnio.

*ciap* *ciap* *ciap*

--- Koniec cytatu ---

Przepraszam bardzo, owszem obecność w sojuszu zobowiązuje ale my nie przegapiamy okazji do dobrego gangbangu :]
i tak tez lubimy strzelać do rodaków (bo maja niewyparzony język) roamujemy "codziennie" jak i nie częściej
zalogował sie jeden z starych dyrektorów i idziemy ku staremu bufu kto jest za słaby albo nie ma ochoty zapewne dostanie 24h

o/

//edit: tak wiec ci co piszą, ze staraja sie nie atakować niech piszą za siebie , ja lubie

btw PBN w nas zawsze strzelał i strzela ;-)

Colonel:

--- Cytat: Albi w Sierpień 12, 2010, 11:33:26 ---Zmotywowałeś mnie do pogrzebania w modach do kb :)

--- Koniec cytatu ---

mody olac
mimo ze są to jakoś nie widzę wyswietlania ransomu
jest ekipa która ma taka stronke
kiedyś udostepniali skrypt
ale coś zdechlo i strona funkcjonuje tylko u nich

http://www.the-bastards.com/ransom/

SokoleOko:

--- Cytat: mpp w Sierpień 12, 2010, 14:07:14 ---zalogował sie jeden z starych dyrektorów

--- Koniec cytatu ---

Czyli? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej