Eve Online > Dyskusje ogólne
Nasze żenujące akcje
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Dark Flonoe w Lipiec 21, 2011, 15:24:54 ---
No prawie a na wypadek wlasnie tego co miales tez mam patent tylko cholernie zlamilem (ale czemu to zachowam dla siebie ) - ubic ze wzgledu na sleipnira bym nie dal rady ale uciec napewno
--- Koniec cytatu ---
Chciales sie schowac na strukturze do swojej orki? Nie fair :)
Doom:
a na to z kolei my mamy opracowaną odpowiedź
sc0rp:
Nie ma co gdybac, "co by bylo gdyby" istotne jest to co sie stalo rzeczywiscie - Mando odwalil kawal dobrej roboty i zostawil mnie bez szans, a ja go zlekcewazylem (stojac na 0m mimo ze mialem kilka sekund aby odleciec przed stargetowaniem) za co dostalem loss maila - koniec tematu. Jedyna uwaga to zadbajcie o market w tym swoim k....dolku bo tka jak nowy hull dalem rade kupic tak niektorych modulow poprostu nie bylo na markecie (np. Micro aux ). No cyba ze do Was tylko przylatuja stracency dostaja w czerep i wiecej nie wracaja.
Doom:
Oj krótko jesteś :P Neesher to granica z low sekiem. I to lowsekiem strategicznym ze tak powiem - 2j od nas znajdowała sie jedna z wiekszych supercapitalowych baz floty BoB'a (nie wiem jak to potem było z IT, ale goony tez u nas trzymały tyteksy), do tego nie daleko jest pirackie siedliszcze. Towar strategiczny i żadki taki jak te rdzenie schodzi na pniu mimo zaporowych cen, albo jest eksportowany do amarr i jity :p Swego czasu trochę zarobilem szmuglując do arzi tego typu sprzety, ale od jakiegoś czasu można dostać w twarz hot dropa ot tak wiec nie chce mi sie latac, ani zarobkowo ani na zadymy
Colonel:
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 21, 2011, 13:44:18 ---to założenie jest błędne, jeden medium neut pozbawi dramiela prawie całkowicie prądu, problem jest w tym: 12/3 = 4, 4s jest to wystarczająco dużo czasu aby dramiel mógł odpalać ab między cyklami i wyjść wkońcu ze scrambla.
--- Koniec cytatu ---
jakos nie sadze zeby dramiel neutowany medem co 4s zerwal sie na AB majac na sobie 2 weby [bo to mial mando zafitowane]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej