Śmietnisko > Flamewar
[Flame] Chaos na południu - 25.07
Mikker:
--- Cytat: Deaell Portt w Sierpień 22, 2010, 17:27:43 ---PS2. Widzisz Mikker znalazlem mojego arch enemy :-).
--- Koniec cytatu ---
Atlas nie stanowi juz przeciwnika dla niedzwiedziej koalicji nie mogac wystawic bloba suporcapsow wiec troche za pozno ;p
Anyway gl na nowej drodze,obys znalaz wiecej powodow do logowania sie :)
Ronin:
oh ah eh uh bo sie zaraz przestrasze... blagam Cie moj overlordzie nie dochodz do naszych przeciwnikow bo nie wiem co zrobimy, twoj skill i aktywnosc zmienia oblicze tej wojny. Tak wiec witamy kolejnego pionka w szeregach naszych hostow, kolejny nic nie znaczacy trybik heh.
Kira Korpii:
Kurde, przez te tanki to normalnie przegapilem odejscie Deala... Mikker masz tego szampana?:D
Soulscream:
--- Cytat: Roninek w Sierpień 23, 2010, 03:09:50 ---oh ah eh uh bo sie zaraz przestrasze... blagam Cie moj overlordzie nie dochodz do naszych przeciwnikow bo nie wiem co zrobimy, twoj skill i aktywnosc zmienia oblicze tej wojny. Tak wiec witamy kolejnego pionka w szeregach naszych hostow, kolejny nic nie znaczacy trybik heh.
--- Koniec cytatu ---
Odezwal sie kolejny cos znaczacy trybik.
SokoleOko:
--- Cytat: Soulscream w Sierpień 23, 2010, 08:46:20 ---Odezwal sie kolejny cos znaczacy trybik.
--- Koniec cytatu ---
Flejm flejmem, ale czy mogłyby się w nim wypowiadać osoby, które chociaż GRAJĄ w Eve?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej