Śmietnisko > Flamewar

[Flame] Chaos na południu - 25.07

<< < (13/55) > >>

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 23, 2010, 08:50:55 ---Flejm flejmem, ale czy mogłyby się w nim wypowiadać osoby, które chociaż GRAJĄ w Eve?

--- Koniec cytatu ---

A co to ma za znaczenie ? Od kiedy musze miec aktywna subskrypcje by postowac na forum ?

Kombat:

--- Cytat: Soulscream w Sierpień 23, 2010, 08:52:56 ---A co to ma za znaczenie ? Od kiedy musze miec aktywna subskrypcje by postowac na forum ?

--- Koniec cytatu ---
Nie musisz ale robiąc to tylko podkreślasz jakim jesteś 100% trollem bo nie obchodzi Cie gra tylko sranie na ludzi.
Nie chce mi się sprawdzać ale obstawiam że zdecydowana większość Twoich postów jest w tym dziale.

SokoleOko:
Na forum sobie postój, ale kręcenie flejmu gdy nawet nie grasz, jest godne jakiegoś Onetu.

--- Cytat: Kombat w Sierpień 23, 2010, 09:11:34 ---Nie musisz ale robiąc to tylko podkreślasz jakim jesteś 100% Goonem bo nie obchodzi Cie gra tylko sranie na ludzi.

--- Koniec cytatu ---

Fixed for ya ;)

Soulscream:

--- Cytat: Kombat w Sierpień 23, 2010, 09:11:34 ---Nie musisz ale robiąc to tylko podkreślasz jakim jesteś 100% trollem bo nie obchodzi Cie gra tylko sranie na ludzi.
Nie chce mi się sprawdzać ale obstawiam że zdecydowana większość Twoich postów jest w tym dziale.

--- Koniec cytatu ---

No widzisz po to jest flamewar by trollowac. Zwracam uwage, ze styl postowania Waszych elitarnych wojownikow nie ulegl zmianie, wiec jak najbardziej jestem w temacie by to wysmiac. Czesc z Waszej ekipy jest ok, ale sa kosmiczni wojownicy co zostali w 2008 chyba.

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 23, 2010, 09:12:41 ---Na forum sobie postój, ale kręcenie flejmu gdy nawet nie grasz, jest godne jakiegoś Onetu.

Fixed for ya ;)

--- Koniec cytatu ---

Dzieki, doceniam :D

SokoleOko:

--- Cytat: Soulscream w Sierpień 23, 2010, 09:15:18 ---po to jest flamewar by trollowac

--- Koniec cytatu ---

Ale trzeba to umieć robić, a nie trzymać poziom trzylatka, który wrzeszczy do kolegi w piaskownicy "twój tatuś jest gupi".

Czy jest to wystarczająco przystępna - trudne słowo - metafora, żebyś dał radę ją zrozumieć? Spokojnie, nie śpiesz się, masz tyle czasu na zastanowienie ile Ci tylko potrzeba, telefon do przyjaciela jest także dozwolony.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej