Śmietnisko > Flamewar
[Flame] Chaos na południu - 25.07
Straszny:
--- Cytat: Kane McCallan w Wrzesień 13, 2010, 16:49:02 ---Sorrki Scary, ale bzdury wypisujesz, wiem, że nie grasz więc stawiam na to, że ktoś Ci głupot poprostu napowiadał, a ty mu uwieżyłeś. Bądź bardziej czujny.
--- Koniec cytatu ---
to że nie grałem (bo 2 miesiace teraz grałem) to nie znaczy że nie wiedziałem co sie dzieje (kanały dyrektorskie, dyskusje których reszta bufonów nawet nie widziała).
To zresztą nie jest żadna tajemnica że już pare miesięcy temu dyrektorzy dyskutowali o przejściu z coraz bardziej zramolałego Atlasu.
Sheratos:
--- Cytat: Kane McCallan w Wrzesień 13, 2010, 16:49:02 ---Sorrki Scary, ale bzdury wypisujesz, wiem, że nie grasz więc stawiam na to, że ktoś Ci głupot poprostu napowiadał, a ty mu uwieżyłeś. Bądź bardziej czujny.
--- Koniec cytatu ---
Hehe a Kane widze masz inside info pierwsza liga i to lepsze niz dyrektorzy pomimo twojego pobytu w innym corpie w tym czasie :D
amra:
W tamtym czasie mialem sticker BUFU, jak juz checsz mnie ztrolowac to bardziej sie staraj.
Scary moze i tak bylo, ale bufoniki byly karmione propagadna jak wspaniale jest i nigdzie sie nie ruszymy. Maze dlatego taka frekwencja byla :D
Nie ma co dyskutowac na temat wiecej.
Sheratos:
Szkoda ze masz takie marne zdanie o bufonach i uwazasz ze my szara masa wszystko kupujemy ;D Cztery miesiace temu miales ticker BUFU ale 3 miesiace temu juz nie wiec polownicznie trafilem :D
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: ChemicalRider w Listopad 08, 2010, 00:01:24 ---Dead Terrorist wynoszą się z Feytha, Intiative i IA oraz IM zresetowały terrorystów. Od dzisiaj są oni już neutralni do wszystkich ally intiative.
I ja się dzisiaj dziwiłem widząc 7 cyn i 30 capsli terroistów w jednym z systemów obok nas...
--- Koniec cytatu ---
To co, kiedy Against Polish Authorities wraca do AAA Citizens? ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej