Śmietnisko > Flamewar

[Flame] Chaos na południu - 25.07

<< < (38/55) > >>

Deaell Portt:
Solo powiedzial : "i tego się powinni polacy od nich uczyć a nie schodzić do poziomu "ciebie dealport to właściwie nikt nie lubi "

Alez ja sie z tym zgadzam. Ba, nawet powiem wiecej, ze ciezko nad tym pracowalem. Mam to nawet napisane w bio mojej postaci i ktokolwiek byl ze mna w ally/korpie wie, ze taki jestem. Ja generalnie nie lubie ludzi  w internetowych statkach 8) i nie mam potrzeby zaprzyjazniania sie z nimi. Nie interesowalo mnie tez nigdy czy ktos mnie lubi czy nie lubi i nigdy nikomu z tego powodu w cztery litery nie wchodzilem. Przyjaciol to ja mam w RL, a tu mam znajomych do grania w internetowe statki. Wiec takie teksty Bufiakow to wywoluja tylko usmiech politowania na mojej twarzy.

PS. Konta na naszej klasie tez nie mam, facebook zlewam z gory, a na gg zawsze jestem niedostepny i ......jakos zyje.

amra:

--- Cytat: Deaell Portt w Wrzesień 01, 2010, 23:39:38 ---Alez ja sie z tym zgadzam. Ba, nawet powiem wiecej, ze ciezko nad tym pracowalem. Mam to nawet napisane w bio mojej postaci i ktokolwiek byl ze mna w ally/korpie wie, ze taki jestem. Ja generalnie nie lubie ludzi  w internetowych statkach 8) i nie mam potrzeby zaprzyjazniania sie z nimi. Nie interesowalo mnie tez nigdy czy ktos mnie lubi czy nie lubi i nigdy nikomu z tego powodu w cztery litery nie wchodzilem. Przyjaciol to ja mam w RL, a tu mam znajomych do grania w internetowe statki. Wiec takie teksty Bufiakow to wywoluja tylko usmiech politowania na mojej twarzy.

PS. Konta na naszej klasie tez nie mam, facebook zlewam z gory, a na gg zawsze jestem niedostepny i ......jakos zyje.

--- Koniec cytatu ---

Ale kogo to obchodzi ? Po co uzewnętrzniasz swoje problemy tu ?
To nie forum terapeutyczne, nikt cie nie wyleczy ani nikt Ci nie pomoże w tej sprawie.

CATfrcomCheshire:
http://www.youtube.com/watch?v=hMvOJPk37BI

amra:
dobre

horax:

--- Cytat: Nitefish w Wrzesień 01, 2010, 16:20:07 ---może to jest ten "han solo" z gwiezdnych wojen?

--- Koniec cytatu ---

HAND SOLO, chyba

sry, ale nie mogłem sie powstrzymac :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej