Śmietnisko > Flamewar
[Flame] Chaos na południu - 25.07
Stary Pierdola:
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 02, 2010, 09:51:03 ---http://www.evenews24.com/2010/09/01/bobby-atlas-rage-about-the-surrender-deal/
Co za żenua: albo się prowadzi ludzi, albo się oddaje władzę. A nawet jak się odda władzę, nie kwestionuje się PUBLICZNIE decyzji swoich następców.
--- Koniec cytatu ---
A ja mam takie pytanie , wy z wazelina gracie w spodniach czy bez?
Zenua to co zrobiliscie z Atlasu , czas minie a niesmak pozostanie...
Nitefish:
Dobre atlasowe korpy nie będą miały żadnego problemu ze znalezieniem sobie nowego miejsca. Decyzja o podaniu nie była udziałem pilotów tylko nowego ls, tylko totalny jełop mógłby winić za to ludzi, którzy mimo sytuacji zostali do końca.
Niesmak to może pozostać w odniesieniu do tych do podjęli decyzję o poddaniu.
Deaell Portt:
--- Cytat: Nitefish w Wrzesień 02, 2010, 23:40:53 ---Dobre atlasowe korpy nie będą miały żadnego problemu ze znalezieniem sobie nowego miejsca. Decyzja o podaniu nie była udziałem pilotów tylko nowego ls, tylko totalny jełop mógłby winić za to ludzi, którzy mimo sytuacji zostali do końca.
Niesmak to może pozostać w odniesieniu do tych do podjęli decyzję o poddaniu.
--- Koniec cytatu ---
Tak z ciekawosci zapytam do ktorej grup zaliczysz Bufu 8) ?
Soulscream:
--- Cytat: Star P'ergish w Wrzesień 01, 2010, 15:41:17 ---Juz nie przesadzaj , to taki "strumień świadomości" , przeczytaj "Ulysses'a" to się wytrenujesz.
--- Koniec cytatu ---
Nie przesadzam, koles *ciach* nie umie pisac poprawnie. Jego styl pisania oznacza, ze nie ma szacunku do czytelnika wiec niech spierdala do szkoly podstawowej nadrobic braki.
[mod]Bez wycieczek osobistych proszę. — Soth[/mod]
Soulscream:
Swoja droga Bufu idzie do IT.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej