Śmietnisko > Flamewar
[Flame] Chaos na południu - 25.07
Lt Rook:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Sierpień 31, 2010, 09:22:54 ---Captain Death90210 ktorym tak sie wszyscy podniecacie sprzedal to konto jakies 1,5 roku temu, o czym wszyscy wiedza, ale nie chcialem nic pisac wczesniej w nadziei, ze jeszcze ktos cos dopisze zabawnego w temacie, i sie nie pomylilem ;D trolle forumowe daly sie zbaicic
--- Koniec cytatu ---
Zepsuliście zabawe! :'(
bunak xix:
no ale spoko bo BUFU przyjął mojego alta na TRIAL, tak ze się pośmiejemy jeszcze razem :)
Straszny:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Sierpień 31, 2010, 09:22:54 ---Captain Death90210 ktorym tak sie wszyscy podniecacie sprzedal to konto jakies 1,5 roku temu, o czym wszyscy wiedza, ale nie chcialem nic pisac wczesniej w nadziei, ze jeszcze ktos cos dopisze zabawnego w temacie, i sie nie pomylilem ;D trolle forumowe daly sie zbaicic
--- Koniec cytatu ---
E no... a tak Kombat fajnie wypatrzył... szkoda kurde .. byłaby rewelacyjna nasza chwila trollowania :( :(
:P
--- Cytat: BuNaK w Sierpień 31, 2010, 11:09:09 ---no ale spoko bo BUFU przyjął mojego alta na TRIAL, tak ze się pośmiejemy jeszcze razem :)
--- Koniec cytatu ---
mnóstwo ludzi wstawiało swoje alty do nas przekonane że otrąbi jakieś dramy albo dziwaczne zachowania w korporacji publlicznie, przez 5 lat BUFUprzetoczyło sie dobrze ponad 500 osób, więc nie sądze żeby cokolwiek zmienił jeden więcej.
Siewca Titum:
Zauważyłem jedną rzecz. Jak wszyscy pytali co się dzieje w ATLasie albo co z BUFU to nikt się nie odzywał z BUFU, bodaj jedynie ALTO wyrzucił to co go ciśnie. Jak jednak wywiązało się Troll Wars to BUFU chyba zrobiło CTA :D
Okropniak:
heh - dziwicie sie? - kazdy jest ciekaw co to z bUfU ;p dalej bedzie.
Nie to zeby tak was wszyscy cenili i kochali - co to to nie ;) - po prostu zdrowe polskie ciekawskie podejscie :D
Ja tam optuje ze w koncu u SYSKow wyladujecie - ale to tylko wrozenie z fusow zaznaczam :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej