Śmietnisko > Flamewar
[Flame] Chaos na południu - 25.07
Straszny:
no prosze - kolega Soulscream nie orientuje sie w strukturze forum i nie widzi które pytania są do niego a które nie? No szkoda... tyle lat trzodzenia i żadnego progresu. :)
bunak xix:
--- Cytat: Scaryman w Sierpień 30, 2010, 20:17:40 ---Bunak to Captain Death ??? Ten co kurwiał na samo istnienie obowiązku CTA i latanie we flocie BSów.. LOOL??
Nawyzywałeś wiele razy bojsów że Cie zmuszają do pos-war (którego u nas zawsze było co kot napłakał, tak coś z raz na miesiąc) .... lol.. a teraz w ruskich blobach... ehehehehehe
jakie zakłamanie... normalnie ryknałem śmiechem
--- Koniec cytatu ---
Miło że tak bardzo zainteresowaliście się moją osobą ze klikacie na moje bio, niektórzy z bufu nawet dawali mi convo żeby pogadać :) Myślę że dziś trzeba zmienić bio na Kombat PL alt :p
dokładnie jestem kimś innym niż ten o którym tu piszesz Scary
Alto Saotomeo:
--- Cytat: Soulscream w Sierpień 31, 2010, 04:18:52 ---Imię postaci: Alto Saotomeo
Korporacja: Beach Boys
--- Koniec cytatu ---
I jestem z tego kurwa dumny ;D
CATfrcomCheshire:
Captain Death90210 ktorym tak sie wszyscy podniecacie sprzedal to konto jakies 1,5 roku temu, o czym wszyscy wiedza, ale nie chcialem nic pisac wczesniej w nadziei, ze jeszcze ktos cos dopisze zabawnego w temacie, i sie nie pomylilem ;D trolle forumowe daly sie zbaicic
Okropniak:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Sierpień 31, 2010, 09:22:54 ---Captain Death90210 ktorym tak sie wszyscy podniecacie sprzedal to konto jakies 1,5 roku temu, o czym wszyscy wiedza, ale nie chcialem nic pisac wczesniej w nadziei, ze jeszcze ktos cos dopisze zabawnego w temacie, i sie nie pomylilem ;D trolle forumowe daly sie zbaicic
--- Koniec cytatu ---
True - wielkie było nasze zdziwienie jak się konto Captaina nagle ludzkim głosem odezwało :)... normalnie to go każdy mutował coby ucha nie męczyć :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej