Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (17/371) > >>

bunak xix:
Nie wnikałem dokładnie w sprawę LVL. Prawdopodobnie ktoś z CCP popełnił błąd, ale wątpię aby jakiekolwiek petycje dały skutek. Podobna sytuacja miała miejsce podczas waszej wojny z WI. ale to oni coś podobno zjebali. Wojna jakoś idzie dość mozolnie...  Z tego co wiem to nic przez ten tydzień mega ciekawego się nie wydarzyło. Zobaczymy co przyniesie nowy tydz. oby było dużo GF

Nitefish:
No dobra, ale co, zrobiliśmy wszystko zgodnie ze sztuką wojenną, potem ktoś od Was pisze petycje (mimo, że wszystko było zrobione na legalu) i oni odnawiają Wam sbu popełniając ewidentny błąd?
To trochę się kupy nie trzyma.

W sumie są wakacje i wielu ludzi albo jest poza domem albo średnio chce im się kompa odpalać żeby grać przy takiej pogodzie. Pewnie stąd mozolnie.

Kombat:

--- Cytat: BuNaK w Sierpień 01, 2010, 20:21:46 ---Nie wnikałem dokładnie w sprawę LVL. Prawdopodobnie ktoś z CCP popełnił błąd, ale wątpię aby jakiekolwiek petycje dały skutek. Podobna sytuacja miała miejsce podczas waszej wojny z WI. ale to oni coś podobno zjebali. Wojna jakoś idzie dość mozolnie...  Z tego co wiem to nic przez ten tydzień mega ciekawego się nie wydarzyło. Zobaczymy co przyniesie nowy tydz. oby było dużo GF

--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze to była zupełnie inna sytuacja niż ze stacją WI. Tam sprawa polegała na tym, że WI. nie naprawiło stacji po pierwszym reinforsie (a ccp parę dni wcześniej w małym patchu dało taką możliwość i zmieniło że stacje trzeba naprawić a nie insta naprawia się sama po zdjęciu SBU). Tam stacja zdobyta była zgodnie z mechaniką gry (zmienioną co prawda parę dni wcześniej ale jednak).
Tutaj nie dość że CCP oddało wam SBU to jeszcze coś w skutek buga stacje przejęto bez żadnych reinforców od momentu rozstawienia przez CCP magicznych SBU. Więc sorry ale nie porównuj tych dwóch sytuacji bo zasadnicza różnica pomiędzy nimi była taka że tutaj stacja została przejęta w wyniku buga i skretniałej decyzji CCP o oddaniu SBU które zdjęte były legalnie z zasadami gry a tam stacja została przejęta zgodnie z aktualnie obowiązującą mechaniką gry.
Póki co bez pomocy CCP wasza koalicja niewiele jest w stanie zrobić, Atlas na razie nic, poza 1 hiendem nie stracił, wam na razie udało się przejąć kilka niczyich stacji po failcascade HTA, Primary. i CoW.

bunak xix:
Stacja i Hub w C-J6 znów w reinforsie. Ciekawe czy znów bedzie ping pong na dniach.

Sotharr:
[mod]Rozumiem frustrację wywołaną kontrowersyjnymi decyzjami GMów, ale proszę powstrzymać się od prób rozkręcania flejma.[/mod]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej