Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
Doom:
A oni zrewanżują ci się bezpłatnym urlopem od gry
akira akawa:
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 31, 2010, 17:36:28 ---Ja napisałem do CCP swoją petycję prosząc żeby mi wyjaśnili w imię jakiej zasady Eve oddali ruskom sbu itd. Otrzymałem wymijającą odpowiedź, że to sprawa aliansowa itp. Innymi słowy chyba nie zamierzają mi na to odpowiedzieć albo po prostu zrobili to niezgodnie z zasadami i teraz jest kwas. Pomęczę ich jeszcze.
--- Koniec cytatu ---
no męcz męcz trzeba ccp przyciskać bo była polityka kompletnego nieingerowania w 0.0 wojny i nagle to
bunak xix:
to nie stacja w C-J6 panowie tylko w LVL. Pozatym po tym jak nam ją oddano Atlas znów ją zdobył zeby oddać nam ja w połowie dnia.
http://evemaps.dotlan.net/outpost/LVL-GZ
Co da samych działań to porozstawialismy Claim unity gdzie sie da i tez Sov. blokady. Atlas ma teraz masę strzelania do nieruchomych celów.
Wczoraj widziałem całą noc pod wądzą Bobbiego rozwalali nam to co się dało.
sneer:
ciekawe kogo pasjonuje taka wojna ....
i gdzie w tym jest fun
Nitefish:
Bunak, ja najzupełniej serio mówię. Napisałem do CCP requesta aby WYJAŚNILI mi zasady na mocy których oddali Wam sbu w LVL.
Jak na razie to mamy kilka opcji sądząc po wymianie moich maili z CCP (tak, chodzi o LVL):
1. GMowie dali ciała i zrobili coś niezgodnie z zasadami, teraz sami nie wiedzą co z tym zrobić bo wytłumaczyć się z tego nie ma jak więc nabierają wody w usta.
2. GMowie zaingerowali w wojnę trzymając stronę RA i spółki i ingerują w wojnę. Do tego też się ciężko przyznać więc usiłują robić wszystko żeby pominąć temat.
O ile się nie mylę to kiedyś była taka historia (nie za moich czasów) i smród był potężny.
Wnioskuję to na takiej podstawie, że gdybyśmy zrobili coś źle to od razu dostałbym jasną i konkretną odpowiedź, a tym samym nauczył się czegoś o mechanice.
Jeśli tak ma wyglądać wojna to raczej taka zabawa ma mały sens.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej