Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (6/371) > >>

bunak xix:
Powinno sie robić ustawki, 150 vs. 150 i kto wygra bierze system, przynajmniej fajne bitki by były a nie laaaaaaaaaaaaag

MMoroz:
Zglaszalem do moderacji ale nie widac reakcji, watek jest o polityce, wiec moze zalozcie sobie obok jakis watek o lagu, kto kogo lubi itp a nie robicie tu siano

[mod]Nick, korp i ally dopisz w profilu. M.[/mod]

sneer:
nigdy nie było planów jechania po ruskich z dronkowa ani zabijania RA do końca - wprost przeciwnie - sytuacja kiedy wystarczy 10j aby znalezc sie na terenie gdzie latają kompetentni pvperzy jest po prostu wygodna
to trochę inna polityka niż ta Mollego czy północy ale ja zauważam jej zalety  i nie tylko ja myślę
pvp ally bez wrogów blisko rdzewieje błyskawicznie o ile nie lata gdzies daleko

Sir Falo:
No to tak krótko - wczoraj wieczorem system C-J został obroniony, nie po raz pierwszy z resztą :)
Na lokalu byłopod 900 ludzi i o dziwo, lag był malutki (przynajmniej u mnie, bo nie wszyscy to potwierdzają).
Do godziny 1:15 przeciwnik nie podjął walki czemu trudno się dziwić biorąc pod uwagę naszą przewagę.
Do te samej godziny zostały rozstrzelane 3 z 5 SBU więc stacja się sama naprawiła do pełnego armora. Także jest OK :)

Ciekawe tylko czy Ruscy podejmną bodajrze czwartą próbę?

bunak xix:
ciężko było mówiąc o wyrównanej walce jak Bobby zarządał pomocy od kazdego kto tylko może wystawić jakieś liczby, nawet od tych którym niedawno wymachiwał e-peenem ze mają przejebane. Wojny wygrywa się cierpliwością, rozsądkiem i dobrze dopracowaną strategią wiec nie macie się co martwić ze odpuścimy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej